Prima Banca a deschis prima sucursală sub noua identitate de brand

DISTRIBUIE

Prima Banca a deschis prima sucursală sub noua identitate de brand

Prima Bancă a deschis oficial prima sucursala sub un nou nume și o identitate de brand. Până la sfârșitul anului, toate cele 40 de sucursale, în București, precum și unitate bancară din Alba Iulia, va avea o noua identitate de brand a băncii.

„așa Cum unii dintre voi probabil știți, am “renăscut” pe 28 iunie, când Fondul American de Investitii jc Flowers dobândite Piraeus Bank Romania. Acesta a fost începutul unei transformări profunde pentru noi. Suntem acum de lucru cu un nou acționar, un nou Consiliu de Administrație și o nouă echipă de conducere. Astăzi vezi partea fizică a acestei transformări în sediul nostru – sper să vă placă – acolo va fi mult mai multe. Această transformare va dura mai multe luni, dar până la sfârșitul lunii februarie ne așteptăm ca aceasta să fie finalizată întreaga țară”, a declarat Dominic Bruynseels, președintele executiv de la Prima Bancă.

mai Devreme anul viitor, procesul de rebranding va fi extins la filiale din țară. Banca a fost achizitionat de catre Fondul American de Investitii JC Flowers & Co în iunie 2018.

Aceasta este prima investiție pe care fondul American JC Flowers & Co. face pe piața din România și Europa Centrală și de Est.

În România, banca deține singura platformă online de cumpărături prin intermediul video de interacțiune, 100 de filiale și are peste 1.200 de profesioniști la dispoziția clienților săi.

Prima bank este o Bancă universală, deservește toate categoriile de clienți și oferă o gamă completă de servicii și produse bancare. Cu sediul în București, Prima Banca oferă o gamă largă de produse și servicii pentru clienți locali și internaționali, inclusiv retail, IMM și corporate banking.

„Astăzi începem un nou proiect cu un puternic American actionar, cu partenerii și clienții noștri mass-media. Nu’m sigur că va fi un proiect de succes. Construim împreună un responsabil financiar din românia institutie dedicata pe termen lung valoarea adăugată a tuturor părților interesate: acționari, clienți, comunități locale, societatea românească. Ne va sprijini în mod activ Naționale de Incluziune și Program de Educație Financiară”, a declarat Nicolae Danila, presedinte al consiliului de administratie, la Prima Bancă.

Prima Banca operează prin intermediul a 100 de unități bancare, are 1.200 de specialiști și are aproximativ 130.000 de clienti activi.

J. C. Flowers & Co. este unul dintre liderii în capital privat de afaceri, dedicat investiții la nivel mondial în industria serviciilor financiare. Fondată în 1998, J. C. Flowers & Co. a investit mai mult de 15 miliarde de dolari în 53 de portofoliu de companii din 18 țări de pe o varietate de industria financiară sub-sectoare, inclusiv în cel bancar, de asigurări, reasigurări specializate de servicii financiare și servicii de gestionare a activelor. J. C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde dolari și are birouri în New York și Londra.

Primul post Bank a deschis prima filială sub noua identitate de brand a apărut mai întâi pe Business Review.

Prima Banca a deschis prima sucursală sub noua identitate de brand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *