FintechOS devine 600 000 EUR în finanțarea de la GapMinider VC

DISTRIBUIE

FintechOS, o companie specializată în accelerarea transformării digitale a instituțiilor financiare, a primit 600.000 de EURO în finanțarea de la GapMinder VC, merge până la un total de 1,6 milioane EUR. Compania își propune să atragă încă 400.000 ca un follow-up rotund până la sfârșitul anului 2018, pentru a ajunge la un prag de capital de 2 milioane EUR în stadiul de semințe, anticipând O serie de obligațiuni rundă de aproximativ 5 milioane EUR în 2019.

investiția va fi folosit pentru a atinge două obiective strategice în 2019: compania a’s internațională pentru dezvoltare în piețele din Europa de Vest și SUA și accelerarea dezvoltării de tehnologii proprietare baza AI (Inteligenta Artificiala).

FintechOS reușit atragerea de clienti, cum ar fi ERSTE, Vienna Insurance Group, TBI Bank, Orange Money, NN, Hyperion, sau Idea Bank, care sunt deja în exploatare în mai puțin de 12 luni de la a fi înființat, funcționează deja un portofoliu de active de peste 5 miliarde de euro. Compania oferă high-tech instituții financiare din America de Nord și Europa, cu acces rapid la stat-of-the-art tehnologii care pot oferi noi servicii financiare, produse, canale digitale, sau interacțiunea cu clienții experiențe de 10 ori mai rapid decât un tradițional mediu de dezvoltare software. Prin implementarea FintechOS’s tehnologie, clienții raportează, de asemenea, o reducere a costurilor de operare de până la 5 ori.

“GapMinder’s de investiții ne oferă posibilitatea de a-și consolida poziția noastră pe lume’s cel mai puternic piețele financiare și vine ca o nouă recunoaștere a FintechOS’s potențiale după ce luna trecută am devenit prima companie din românia să fie integrată în Microsoft accelerare nor program în Londra. Sunt încrezător că prin GapMinder’s, de investiții, vom fi capabili să oferim clienților noștri avantaje competitive semnificative de către mai repede implementarea mai accesibile și servicii personalizate prin state-of-the-art tehnologii ale Inteligenței Artificiale,”, spune Cofin, CEO Teodor Blidarus.

“Am fost impresionat de FintechOS’s, viziune, ambiție si putere de executie, reflectat într-o creștere semnificativă pentru clienți venituri dintr-o verticală high-tech de concurență, de servicii financiare din europa Centrală, precum și avansate piețe precum marea BRITANIE. Abordarea și cursul acestei companii se suprapun perfect cu strategia noastră de investiții,”, spune Dan Mihaescu, Partener Fondator GapMinder VC.

compania A lansat WOZ versiune a platformei în luna octombrie, care accelerează și simplifică punerea în aplicare a băncii și procese de asigurare. Atrase de finanțare permite dezvoltarea unei noi generații de platformă, sub DUHUL nume de cod, care va revolutiona sistemul financiar prin integrarea AI tehnologiilor cu procesele specifice la bănci și asigurători. DUHUL va fi prezentat la producător comunitățile în vara lui 2019 și va fi lansat public în septembrie 2019.

post FintechOS devine 600 000 EUR în finanțarea de la GapMinider VC apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *