Ministerul finanțelor probleme Centenarul obligațiuni de stat cu tombola pentru cumpărători

DISTRIBUIE

Ministerul finanțelor probleme Centenarul obligațiuni de stat cu tombola pentru cumpărători

Cea de-a treia emiterea de titluri de stat pentru populație a fost lansată astăzi de către Ministerul Finanțelor Publice. Emitentul nu a anunțat o limită de cumpărare, dar, în scopul de a atrage mai multe persoane se va organiza o tombolă pentru cumpărători cu premii în valoare de 5.000 LEI pentru 1.000 de participanți.

eliberarea se face pentru celebrarea Romania’s Centenarul și titlurile pot fi achiziționate până pe 14 decembrie, potrivit unui comunicat de presă emis de Minister. Valoarea nominală a unui titlu de stat este de 1 RON, cu un copil de 2 ani și cu o maturitate și 4.5 la sută, rata dobânzii, precum și legate de venituri sunt neimpozabile.

Titlurile pot fi achiziționate de către persoanele fizice rezidente care au împlinit vârsta de 18 ani la data subscrierii, inclusiv cei care au participat la emisiuni anterioare. Dobânda este anuală și se achită în termenii prospectului de emisiune.

titlurile pot fi achiziționate între 26 noiembrie și 14 decembrie 2018, de la Trezoreria Statului’s unităților operaționale, și între 26 noiembrie și 13 decembrie 2018, prin intermediul rețelei de oficii poștale poșta română, Companie, în zona urbană, și între 26 noiembrie-12 decembrie 2018, în zonele rurale.

maximul de abonament pentru fiecare investitor este de 200.000 LEI pentru subscrierile efectuate prin Trezoreria de Stat’s unităților operaționale și 200.000 LEI pentru subscrierile efectuate prin poștale sub-unitățile poștei române.

în Timpul perioadei de subscriere, investitorii pot solicita anularea subscris suma de a depune o cerere de anulare. La finalizarea, abonamentele sunt irevocabile și nu mai pot fi anulate.

În caz de deces, dreptul de proprietate asupra titlurilor de stat este transferată către moștenitori, care prezenta documente legale care atestă calitatea lor de moștenitori.

După perioada de subscriere, MFP va organiza o tombolă pentru toți investitorii în Tezaur – Centenarul Ediție program. Astfel, 1.000 de selectat investitorii vor primi un bonus de dobândă de 5.000 LEI, care va fi acordat în perioada imediat următoare declarația de câștigători.

lista de castigatori de interes bonus vor fi publicate pe site-ul MFP, fără detalii personale, dar numai la indicativ câștigătorii.

Câștigătorii bonus de dobândă va fi notificat de către MFP și un termen-limită vor fi stabilite de retragere a premiului de la unitatea Trezoreriei Statului, inclusiv cele care s-au abonat printr-un oficiu postal de la Posta romana.

The post Ministerul Finanțelor probleme Centenarul obligațiuni de stat cu tombola pentru cumpărători apărut pentru prima dată pe Business Review.

Ministerul finanțelor probleme Centenarul obligațiuni de stat cu tombola pentru cumpărători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *