Fiat-Chrysler ar putea redeschide o fabrică din Detroit, de a crea 400 de locuri de muncă

DISTRIBUIE

Fiat-Chrysler ar putea redeschide o fabrică din Detroit, de a crea 400 de locuri de muncă

Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) intenționează să deschidă o fabrică de asamblare de la Detroit. Potrivit mass-media din SUA, planta va începe să își producă Jeep vehicule utilitare sport (Suv-uri), în 2020, și de a crea până la 400 de locuri de muncă.

cu toate Acestea, firma a declarat anterior că a vrut să stimuleze producția de camioane și Suv-uri, care s-au bucurat de vânzări puternice în NOI.

Dacă este adevărat, planurile ar fi o rară expansiune intern de către o companie de mașini într-o industrie în cazul în care rivalii sunt de tăiere înapoi pe producție. FCA intenționează să redeschidă un motor de plante care a fost suspendată din 2012 ca un vehicul uzina de asamblare.

în General, Fiat Chrysler’s NE vânzările au crescut cu 8 la sută în acest an, cu creștere determinată de Jeep line-up.

câștigurile veni, în ciuda relativ plat de vânzări în întreaga industrie, care a văzut vârf de vânzări în 2016.

General Motors ultima lună citat slăbirea cererii, atunci când a anunțat planurile de a sista productia la cinci uzine din America de Nord, inclusiv patru în SUA.

Care se mișcă, parte dintr-un amplu revizia de afaceri de natură să reducă mai mult de 14.000 de locuri de muncă și a fost atacat de Președintele american Donald Trump, care a făcut revigorarea mașină de fabricație o prioritate pentru administrația sa.

Ford a anunțat, de asemenea, planuri de restructurare, deși nu a specificat reducerea locurilor de muncă.

post Fiat-Chrysler ar putea redeschide o fabrică din Detroit, de a crea 400 de locuri de muncă appeared first on Business Review.

Fiat-Chrysler ar putea redeschide o fabrică din Detroit, de a crea 400 de locuri de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *