Farmec deschide 25 de magazin in Sun Plaza shopping center

DISTRIBUIE

Farmec deschide 25 de magazin in Sun Plaza shopping center

producător de Cosmetice Farmec continuă expansiunea nationala a acesteia, magazin de marcă de rețea, cu deschiderea de 25-lea magazin, în urma unei investiții de mai mult de 50.000 de EURO. Noua Gerovital magazin în București este situat în Sun Plaza shopping center și are o suprafață de mai mult de 50 de metri pătrați.

producător de cosmetice din Cluj este deja de planificare pentru a deschide un alt magazin până la sfârșitul anului, în Centrul Vechi din București, cu rețeaua sa ajungând la 18 Gerovital unități și 8 Farmec unități.

“Suntem bucuroși să lansăm pe 25 magazin de brand – această realizare demonstrează că Românii sunt în mod constant si cu incredere alegerea Farmec și Gerovital produse offline la fel de bine. Feedback-ul pozitiv de la clienții noștri și cererea tot mai mare de a fi cât mai aproape posibil ne-a condus pentru a continua planurile de expansiune pentru brand-ul nostru-numele de rețea. Astfel, în 2018, ne-am deschis trei magazine și vrem să încheiem anul cu alte două deschideri în București: Sun Plaza și Centrul Vechi. Acesta este un motiv de mândrie de a fi primul local de cosmetice producător să avem propriul nostru brand de rețea și ne asumăm responsabilitatea de a aduce acest concept a cât mai multe zone ale țării posibil,”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Cea de-a 25 brand store a fost inaugurat cu o serie de surprize, inclusiv o Eli Lasslean prezentare de modă și un discurs de Dana Savuica.

noul spațiu a fost construit în conformitate cu “Doctor în Frumusețe” conceptul de Gerovital magazine de brand, care a fost creat în deplină armonie cu brand’s atribute: inovație, încredere și eficiență. Vizitatorii mall-ul Sun Plaza va avea toate Gerovital și Aslavital marci precum și specializate sfaturi despre cum să le folosească în mod corect, oferit de frumusetea consultanți prezent în magazin. Toate vizitatori la noul centrul de la Gerovital Sun Plaza va beneficia de ofertele speciale lunare, cadouri și alte beneficii pentru posesorii cardului de fidelitate. În decembrie, promoțiile sunt dedicate în special cele mai populare Gerovital marci, dar, de asemenea, cele mai populare seruri, creme si fiole de 2018.

o Altă caracteristică a oferit gratuit și exclusiv în Gerovital magazine este dermoanalysis test, disponibil în Sun Plaza. Este nevoie de aproximativ 5 minute și vă ajută să determine tipul de piele prin folosirea unor măsurători instrumentale care analizează nivelul de umiditate, elasticitate, sebum și pigmentare a pielii.

în Funcție de rezultate, frumusete consultanți din magazin pot recomanda produse specifice pentru clienții’ are nevoie și poate proiecta scheme de tratament personalizate.

Farmec S. A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% romanesc – rămâne o emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga cu produse moderne, concepute în laboratoare de înaltă performanță. Compania a GMP internaționale de certificare și vinde portofoliul de produse în aproximativ 30 de țări.

În decembrie 2018 Farmec’s magazine de brand de rețea cuprinde 8 Farmec magazine situate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara și 18 Gerovital magazine situate în Cluj-Napoca, București (5 magazine), Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea.

post Farmec deschide 25 de magazin in Sun Plaza shopping center apărut pentru prima dată pe Business Review.

Farmec deschide 25 de magazin in Sun Plaza shopping center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *