Facebook pentru a configura independent „curtea de apel” pentru a judeca conținut controversat

DISTRIBUIE

Facebook, Mark Zuckerberg a declarat, joi, că societatea intenționează să înființeze un independent „curtea de apel”, care ar judecător controversat conținutul postat pe rețeaua de socializare și să decidă dacă conținutul on-line rămâne sau devine eliminat, potrivit Le Monde.

Zuckerberg a anunțat că Facebook are capacitatea de a detecta ură de orice tip a fost îmbunătățit, ca un răspuns la acuzații frecvente compania primește pentru a nu face suficient pentru a opri ură și periculos de vorbire.

„Am ajuns la concluzia că nu ar trebui să ia atât de multe decizii cu privire la libertatea de exprimare sau de securitate pe cont propriu,” Facebook fondatorul spus.

Controversat conținutul de pe Facebook este, de obicei detectate prin software de inteligență artificială sau prin rapoarte de utilizator, și evaluate în rețeaua internă a sistemului, care este din ce în ce mai eficiente.

curtea De apel, cu toate acestea, ar fi responsabil pentru luarea deciziilor în cazurile în care există litigii juridice. Membrii curții de conturi și gradul de independență va fi stabilit în următoarele luni, potrivit lui Zuckerberg, care a adăugat că instanța ar trebui să fie operațional începând de anul viitor.

 

 

post Facebook pentru a configura independent „curtea de apel” pentru a judeca conținut controversat apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *