EY deschide EY wavespace în București, în curs de dezvoltare soluții digitale pentru companii

DISTRIBUIE

EY România se deschide în București EY wavespace, o parte din rețeaua globală de inovare inițiative axate pe dezvoltarea de soluții digitale pentru companii în dezvoltare și transformare.

EY wavespace are 40 de locații de rețea, situate în marile orașe, cum ar fi Amsterdam, San Francisco, Madrid, Berlin și Hong Kong, pe baza unei metodologii comune și platforma combinarea EY’s expertiză în tehnologii disruptive – cum ar fi inteligența artificială, procesul de automatizare (RPA), blockchain, inteligent de analiză a datelor și securitatea cibernetică – și între sectoare, cum ar fi financiare, de energie, de vânzare cu amănuntul și alte servicii.

Conceput ca o soluție orientată spre centrul de inovare, EY wavespace București are o echipa de peste 100 de persoane cu competențe în diverse domenii de excelență: programare, design, consultanta si analiza datelor. Acești specialiști își propune să vină cu soluții pentru a rezolva provocările de afaceri ale erei digitale, pornind de la diverse tehnologii și modele de afaceri.

EY wavespace în România este singurul în EMEIA (Europa, orientul Mijlociu, Europa, India și Africa), regiune care se concentrează pe de Automatizare Inteligente.

„România este un important hub digitale, și de calificare și specializare a capitalului uman face posibilă pentru a deschide un astfel de centru de excelență în România. EY’s experiență și conectarea locale, antreprenori de specialitate piețele mature va ajuta la dezvoltarea de noi soluții bazate pe tehnologie. Prin această inițiativă, dorim să sprijine procesul de transformare că multe companii sunt în trecere prin, ajutându-i să se adapteze rapid la schimbările de pe piață. EY wavespace rețea globală acum include, de asemenea, București, împreună cu centre cum ar fi San Francisco, Madrid sau Berlin, și se conectează mediul de afaceri și A ecosistemului antreprenorial din România, cu experiența noastră la nivel mondial în tehnologii disruptive”, a declarat Bogdan Ion, country managing partner la EY România.

Simultan cu lansarea wavespace, EY introduce o nouă inovație practică în cadrul companiei. Folosind propriile instrumente, cum ar fi EY Cognistreamer, EY oferă un model de afaceri simulator care vă ajută directori pune întrebări, și predictively crearea și proiectarea de noi modele de afaceri și de afaceri de prototipuri.

EY Cognistreamer este un nou idei de afaceri platforma de management care oferă industriei-analize specifice pentru companiile care doresc să-și revizuiască modelele de afaceri și de a construi echipe specializate pentru inițiative care includ tehnologii noi.

post EY deschide EY wavespace în București, în curs de dezvoltare soluții digitale pentru companii apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *