UE tech comisarul: Europa ar trebui să fie îngrijorat de Huawei

DISTRIBUIE

Uniunea Europeană tehnologia de comisar, Andrus Ansip, a declarat, vineri, că UE ar trebui să fie îngrijorat de Huawei și alte Chineză companii tech din cauza riscului pe care îl reprezintă pentru a blocului industrie și securitate, transmite Reuters.

declarația vine după ce Huawei CFO Meng Wanzhou, de 46 de ani, care este, de asemenea, fiica fondatorului companiei, a fost arestat pe 1 decembrie, în Canada, la cererea Statelor Unite. Arestarea a fost parte a unei NOI investigații într-o presupusă schemă de a utiliza sistemul bancar global de a se sustrage de NOI sancțiuni împotriva Iranului, persoane familiare cu sonda a declarat pentru Reuters.

Huawei, unul dintre cele mai mari companii de tehnologie din China, care se confruntă control din mai multe țări Occidentale din cauza suspiciunilor că dispozitivele sale pot fi utilizate de către guvernul Chinez pentru spionaj în alte țări.

Ansip, și-a exprimat vă faceți griji că companii de tehnologie din China a avut de a coopera cu serviciile de informații, și că cipurile acestea produc putea fi folosit „pentru a obține secretele noastre”.

 

The post UE tech comisarul: Europa ar trebui să fie îngrijorat despre Huawei apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *