UE este pregătită să extindă Brexit termenul cel puțin până în iulie

DISTRIBUIE

Uniunea Europeană se pregătește să întârzie Brexit, cel puțin până în iulie, deoarece a ajuns la concluzia că acordul încheiat cu Theresa May este pe cale de a fi respins de către parlamentul Britanic, The Guardian rapoarte.

Bruxelles vede acum 29 Martie limită și extrem de puțin probabil și așteaptă marea BRITANIE pentru a solicita o prelungire cu articolul 50, în următoarele câteva săptămâni.

oficialii UE au declarat că durata întârzierii ar fi determinată de motive prezentate de către Mai. Un summit special pentru a împinge înapoi termenul este de așteptat să fie numit de către președintele Consiliului European, Donald Tusk.

surse UE a declarat pentru the Guardian că o mai lunga extensie ar putea fi oferite mai târziu în caz de alegeri generale sau al doilea referendum în marea BRITANIE. Cu toate acestea, nu este clar dacă marea BRITANIE va participa la alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru luna Mai.

Un diplomat UE a declarat: „prima sesiune a parlamentului este în luna iulie. Ai nevoie de marea BRITANIE Deputații acolo, dacă țara este încă un stat membru. Dar lucrurile nu sunt în alb și negru în Uniunea Europeană.”

Mai trebuie să dea parlamentul o declarație pe următoarea ei mișcare în termen de trei parlamentare zile lucrătoare de la vot, de care mulți se așteaptă ca ei să piardă. Oficialii UE cred că tot ce urmează, probabil, va necesita o extensie de 29 Martie termenul limită.

The post UE este pregătită să extindă Brexit termenul cel puțin până în luna iulie a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *