Liderii UE au avertizat că nu vor renegocia proiectul de acord Brexit

DISTRIBUIE

Liderii din Uniunea Europeană au respins vorbim de renegociere proiectul de Brexit afacere, avertizând că situația politică din marea BRITANIE ar putea face mult mai probabil pentru a nu fi o afacere la toate, rapoarte de BBC.

Cancelarul German Angela Merkel a declarat că nu există „nici o problema” de a reîncepe discuțiile asupra proiectului, în timp ce francezii PM Edouard Philippe a declarat că Europa ar trebui să se pregătească pentru o afacere, pentru că din marea BRITANIE „incertitudine”.

Brexit acord, care marea BRITANIE PM Theresa May se luptă din greu pentru a trece la domiciliu, urmează să fie aprobat de către ambele părți, într-un summit pe 25 noiembrie.

Deși Poate a reușit să obțină cabinetului său la proiectul de miercuri seară, mai mulți membri ai cabinetului, a demisionat în dimineața următoare, inclusiv Brexit secretar Dominic Raab, care a adus chiar mai mult haos în proces.

de asemenea, Există o mare probabilitate ca proiectul ar putea fi respins de Parlamentul regatului UNIT în următoarele săptămâni. Dar reporterul BBC Katya Adler scrie că „Bruxelles-ul este foarte pasionat într-adevăr să nu dea impresia că UE s-ar putea schimba sau a veni cu un “mai bine” Brexit înțelegere de text dacă acesta sfârșește prin a fi respins în camera Comunelor.”

 

 

The post liderii UE au avertizat că nu vor renegocia proiectul de Brexit acord apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *