Liderii UE respinge Theresa May apel de a renegocia Brexit afacere

DISTRIBUIE

liderii Uniunii Europene, a declarat Brexit acord este „nu deschide pentru renegocierea” în fața de apel din marea BRITANIE PM Theresa May, rapoarte de BBC.

Poate fi cerut UE să ofere garanții juridice că Irlandezii sprijin soluție, care are ca scop prevenirea greu de frontieră din Irlanda de Nord, nu ar putea dura pentru totdeauna, și marea BRITANIE ar putea pune capăt în mod unilateral.

marea BRITANIE Parlamentarii au amenințat că nu vor vota pentru afacere cu excepția cazului în care mersul înapoi problemă a fost clarificată.

Theresa May, a participat la Consiliul UE, la reuniunea de joi și a încercat să convingă UE-27 de lideri pentru a lucra cu ei pentru a veni cu o garanție juridică pentru Irlandezii de sprijin – „trebuie să schimbăm percepția că mersul înapoi este o capcană”, a spus ea.

Cancelarul German Angela Merkel și Cancelarul Austriac Sebastian Kurz a fost de acord să Pot propunerea de a pune un 12 luni limită cu privire la mersul înapoi, dar acest lucru a fost spre deosebire de Irlanda, Franța, Spania și Belgia, potrivit the Guardian.

președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a sugerat că a fost dificil să-ți imaginezi orice afacere obtinerea prin parlament în momentul de față, și că nu a fost la UE pentru a satisface cerințele de rebel Parlamentari.

The post liderii UE respinge Theresa May apel de a renegocia Brexit afacere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *