Liderii UE de a reacționa la Theresa May Brexit înfrângere: „Timpul este aproape”

DISTRIBUIE

liderii Uniunii Europene au reacționat rapid în marea BRITANIE respingerea în parlament a Brexit afacere Theresa May a ajuns cu UE27, avertizând că marea BRITANIE a fost în criză de timp.

„îndemn Regatului Unit de a clarifica intențiile sale cât mai curând posibil. Timpul este aproape”, a spus Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, adăugând: „riscul de dezordonat retragerea din Regatul Unit a crescut cu această seară vot.”

Pe de altă parte, Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a sugerat marea BRITANIE ar trebui să rămână în UE: „Dacă o afacere este imposibil, și nimeni nu vrea nici o afacere, atunci cine va avea, în sfârșit, curajul de a spune ce singura soluție pozitivă este?”, a scris pe twitter.

„parlamentul regatului UNIT a spus ceea ce ea nu vrea”, a spus Guy Verhofstadt, a Parlamentului European Brexit negociator, pe Twitter. „Acum este timpul pentru a afla ce marea BRITANIE parlamentarii doresc. În același timp, drepturile cetățenilor trebuie să fie protejate.”

liderii UE au declarat în repetate rânduri că nu va exista o renegociere a acordului și că această afacere a fost „cel mai bun rezultat posibil” pentru marea BRITANIE.

Președintele francez, Emmanuel Macron, a declarat că marea BRITANIE ar fi cel mai mare ratat daca iese UE fără o înțelegere.

spaniolă PM Pedro Sanchez, a avertizat că o afacere Brexit ar fi „catastrofal”.

 

The post liderii UE de a reacționa la Theresa May Brexit înfrângere: „Timpul este aproape” appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *