Bugetul UE negocierile eșuează, Comisia trebuie să prezinte o nouă propunere

DISTRIBUIE

Comisia Europeană trebuie să prezinte o nouă propunere pentru 2019 buget după ce negociatorii din statele membre ale UE și Parlamentul European nu a reușit, pe fondul provocările majore cu care organizația se confruntă, inclusiv Brexit, care sunt în creștere în presiunea de a compromis, potrivit Deutsche Welle.

“din Păcate, nici un progres nu este posibil,”, Günther Oettinger, UE’s comisarul pentru buget, a declarat într-un tweet după termenul limită. El a spus că ar “livra o nouă propunere în câteva zile, pentru a permite sigilarea acord până la sfârșitul anului.”

Dacă nu se ajunge la un acord după următoarea propunere, bugetul va fi actualizat pe o bază lunară, fără creșterea așteptată pentru 2019.

Pe a propus un buget de EUR 149.3 miliarde de euro – aproximativ un miliard mai mult decât suma statele membre au convenit. Statele membre, de obicei, căuta să limiteze cheltuielile, în timp ce parlamentul tinde să propună mai multe cheltuieli.

Unele dintre problemele nerezolvate sunt de ajutor pentru refugiații Sirieni din Turcia și reducerile propuse de statele membre pentru creșterea economică și crearea de locuri de muncă programe.

 

post bugetul UE negocierile eșuează, Comisia trebuie să prezinte o nouă propunere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *