Enel pentru a crea un national de e-Mobilitate, infrastructură, cu 2.500 de vehicul electric de încărcare de puncte în următorii 5 ani

DISTRIBUIE

Enel X România a lansat oficial cel mai mare public e-Mobilitate de infrastructură din țară. Planul include instalarea a aproximativ 2.500 de puncte de încărcare în toate regiunile României între 2019 și 2023, care implică investiții totale de 15-20 de milioane de euro.

„Enel X România se angajează să oferindu-EV proprietarii și flote posibilitatea de a călători în întreaga țară, de la Est la Vest și de la Nord la Sud, fără a fi nevoie să vă faceți griji în cazul în care acestea sunt de gând pentru a găsi următorul punct de încărcare. Cu acest plan ambițios, care implică dezvoltarea unui larg răspândită publice de încărcare a infrastructurii în următorii cinci ani, ne va permite mai curat și mai sustenabil de transport în România”, a spus Marius Chiriac, șeful Enel X România.

prima încărcare a infrastructurii va fi instalat în 2019 în București, Timișoara și Constanța. Planul acoperă toate regiunile României, și are ca scop croitorie distribuția și instalarea de stații de încărcare pentru a optimiza dezvoltarea de EV folosi în țară, la atât de uz casnic și nivel instituțional, precum și între întreprinderi, prin cererea din proprietarii de flote. Aproximativ 300 de puncte de încărcare sunt de așteptat să fie instalate până la sfârșitul anului 2019.

Enel X Suc de Pol

Enel X Suc de Pol

Enel X România va oferi pentru a instala stații de încărcare la sediul de „Reîncărcare Parteneri”, inclusiv mall-uri, supermarket-uri, restaurante și hoteluri, care doresc să atragă utilizatorii masina electrica. Instalarea și întreținerea infrastructurii de încărcare vine la nici un cost pentru companie Reincarcare Parteneri, în schimbul disponibilitatea zonelor de parcare.

compania oferă, de asemenea, un serviciu similar pentru municipalitățile care sunt interesați în îmbunătățirea calității aerului prin încurajarea mobilității electrice. Enel X România va ajuta autoritățile locale să identifice soluțiile cele mai adecvate și va asigura instalarea și întreținerea infrastructurii de încărcare, la nici un cost, pe locurile de parcare publice.

Enel X suc Pompa

Enel X suc Pompa

echipamente vor fi disponibile pentru utilizarea acasă sau la birou, dar în acest caz nu va fi gratuit. Pentru o utilizare la domiciliu stație cu 3 kW de energie și de încărcare peste noapte, echipamentul va costa în jur de 1.000 EURO, conform estimărilor.

energia câștigat, de asemenea,’t fi gratuit pentru cei care vor folosi, cu preț similar cu cel pe care compania folosește pentru clienții obișnuit. Acolo va fi, de asemenea, diferite pachete de abonament lunar pentru clienții care folosesc stații de încărcare în mod regulat.

Enel X Cutie de Suc

Enel X Cutie de Suc

infrastructura Care urmează să fie instalate în România se bazează pe noi, inteligente soluții de încărcare de la Enel X globală linie de afaceri. Acestea sunt modulare, scalabile, solutii la cheie conceput pentru persoane fizice, companii și instituții. Planul prevede instalarea de 22 kW (Rapid) stații de încărcare, 50 kW (Rapid), stații și peste 150 kW (Ultrarapid) stații.

noile produse incluse în plan sunt parte a lansat recent „Suc de Familie”, și anume:

– JuicePole: pe marginea drumului stație de încărcare pentru a fi derulate în orașe, facilitând încărcarea experiență datorită unui nou ecran și integrarea cu noul Enel X Reîncărcare app. Se poate încărca simultan două mașini cu 22 kW de curent ALTERNATIV și este echipat cu cele mai importante tehnologie de conectivitate. Sucul Polul poate fi activat prin Enel X Reîncărcare App, care permite utilizatorilor să identifice o stație din apropiere, pentru a rezerva un plug și să monitorizeze starea de încărcare a vehiculului lor în timp real de la un smartphone.

– JuiceBox: noua cutie de post care poate fi instalat în spații private, dar este, de asemenea, disponibil în versiunea comercială pentru încărcarea corporative flotelor de vehicule.

– JuiceLamp: soluția creată de către Enel X, care integrează iluminat public cu infrastructura de încărcare. Este un „inteligent lampă cu LED-uri”, care, în plus față de asigurarea de înaltă eficiență și operarea de la distanță, permite două mașini pentru a încărca în același timp. La JuiceLamp este, de asemenea, configurat pentru supraveghere video, monitorizarea calității aerului și de conectivitate prin fibră optică sau urban la internet Wi-Fi.

Cu parteneri pe termen lung, Enel X România:

– ajuta companiile să analizeze flota de date de operare, oferind adaptate soluții de încărcare pentru vehiculele bazate pe nevoile specifice ale clientului;

– a oferi un instrument cuprinzător pentru gestionarea infrastructurii de încărcare, Reîncărcare Manager

– extinde infrastructura de încărcare, în conformitate cu flota cerințe: JuiceStation este o economie competitivă și eficientă soluție care permite companiilor să se conecteze la o serie de comerciale JuiceBoxes.

Enel X este un nou Enel global linie de business dedicat pentru dezvoltarea de produse inovatoare și soluții digitale în sectoarele în care energia se prezintă cel mai mare potențial de transformare: orașele, casele, industrii și a mobilității electrice.

post Enel pentru a crea un national de e-Mobilitate, infrastructură, cu 2.500 de vehicul electric de încărcare de puncte în următorii 5 ani a apărut în primul rând pe Business Review.

Enel pentru a crea un national de e-Mobilitate, infrastructură, cu 2.500 de vehicul electric de încărcare de puncte în următorii 5 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *