Enel a investit 400 de milioane de EURO în rețelele de energie electrică în Muntenia, Banat și Dobrogea, în ultimii cinci ani

DISTRIBUIE

Enel a investit 400 de milioane de EURO în rețelele de energie electrică în Muntenia, Banat și Dobrogea, în ultimii cinci ani

de E-Distributie companii, parte a grupului Enel, au investit 400 de milioane de EURO în ultimii 5 ani în grilă în Muntenia, Banat și Dobrogea, cu echipamente fabricate în România. În această regiune, compania a 2,8 milioane de clienti.

compania A îmbunătățit în continuare distribuția de servicii de calitate în conformitate cu ianuarie-octombrie 2018 date, ca urmare a investițiilor în rețeaua de modernizare care vizează beneficiul clienților. Pentru primele 10 luni ale acestui an, datele colectate de către ANRE a arătat o reducere suplimentară față de anul trecut, a Sistemului Medie de Întrerupere Durata Index (SAIDI), cel mai important indicator legate de performanța de operatorii de distribuție.

Ca urmare a investițiilor în rețeaua de upgrade-uri, E-Distributie companii care operează în Muntenia Sud, Banat și Dobrogea sunt cele trei efectuarea de energie electrică, operatorii de distribuție din România, în termeni de calitate a serviciului, și au fost de mai mulți ani. În primele 10 luni din 2018, SAIDI stat la 113 minute pentru E-Distribuție Muntenia, cele mai bune din țară, 149 de minute pentru E-Distribuție Dobrogea și 191 de minute pentru E-Distribuție Banat. Acest rezultat reprezintă deja o îmbunătățire semnificativă față 2017 full-an indicatori, atunci când, potrivit ANRE date, SAIDI pentru E-Distribuție Muntenia a fost de 145 de minute, 185 minute pentru E-Distribuție Dobrogea și 259 de minute pentru E-Distribuție Banat, în timp ce media națională a fost de 283.9 minute.

E-Distributie companiilor performanță pozitivă este rezultatul investițiilor efectuate în înaltă tensiune, stații și rețele, care intre 2008 si 2018, s-au ridicat la aproximativ 400 de milioane de euro. Aceste investiții au un profund impact pozitiv asupra economiei românești, de echipamente, cum ar fi transformatoare și cabluri provin de la producatori romani. Transformatoare pentru stațiile primare sunt furnizate de companii locale ca Retrasib Sibiu sau Electroputere Craiova.

Servicii de calitate beneficiat de investiții în înaltă tensiune, prin modernizarea stațiile primare cu noi, moderne transformatoare și echipamente automate, care conectate la stațiile de la sistemul Telecontrol care permite E-Distributie specialiști pentru a gestiona stațiile de la distanță.

E-Distribuție Muntenia, operatorul de distribuție ocupă de rețelele de distribuție în București, județele Ilfov și Giurgiu, funcționează mai mult de 60 de posturi de primar.

În București, E-Distribuție Muntenia funcționează 35 de posturi de primar, 28 dintre care au fost modernizate și conectat la sistemul Telecontrol intre 2008 si 2018. Primar stații de Nord, Filaret, Obor, Cotroceni, Pajura și Solex sunt în curs lucrări de modernizare pentru a înlocui transformatoare de putere, și cei din urmă trei stații urmează să fie finalizat în 2019.

Pe 13 operaționale primare stații în județul Ilfov și 15 din Giurgiu, au fost modernizate și integrate în sistemul Telecontrol în aceeași perioadă.

rețeaua De înaltă tensiune în regiunea Muntenia văzut instalarea a peste 60 de nou și modern transformatoare de putere, cu unele fiind instalate în stații noi și unele înlocuirea vechi transformatoare.

E-Distribuție Banat modernizate 30 de posturi de primar intre 2008 si 2018. Printre cele mai importante lucrări au fost principalele stații de Teba, Musicescu, Balta Sarata, Victoriei, Decebal, Freidorf, Calnic.

E-Distribuție Dobrogea, în aceeași perioadă, se efectuează lucrări de modernizare pe 80 stațiile primare, cum ar fi Tabacarie, Constanta Centru, p-ta Abator, Mahmudia, Crisan, Neptun și Mircea Vodă.

post Enel a investit 400 de milioane de EURO în rețelele de energie electrică în Muntenia, Banat și Dobrogea, în ultimii cinci ani appeared first on Business Review.

Enel a investit 400 de milioane de EURO în rețelele de energie electrică în Muntenia, Banat și Dobrogea, în ultimii cinci ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *