Angajații din Complexul Energetic Oltenia ar putea avea un 20 pct. salariul crește în cazul în care 2 pct. fiscale nu au fost stabilite

DISTRIBUIE

Angajații din Complexul Energetic Oltenia ar putea avea un 20 pct. salariul crește în cazul în care 2 pct. fiscale nu au fost stabilite

de Angajați de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) ar fi primit 20 la sută creștere de salariu în loc de 10-12% dacă 2% impozit pe cifra de afaceri nu a fost introdus, în conformitate cu un post pe Facebook de către Răzvan Nicolescu, Deloitte consultant și fostul Ministru al Energiei.

“este adevărat că managerii lucrează în condiții foarte dificile, pe salarii de 2.500 de LEI, în timp ce unii șoferi în administrație au avut salarii a crescut la peste 4.000 de lei. Nu este corect și oamenii vorbesc unul cu altul,”, a spus Nicolescu .

compania’s gestionare a anunțat că ar putea ridica unele salarii de 10-12 la sută, a amintit el.

“Ce nimeni nu a spus este că, dacă OUG 114/2018 nu a introdus o 2% impozit pe cifra de afaceri (despre RON 65 de milioane de euro anual pentru CEO), salariile ar putea fi majorate cu mai mult de 20 la sută, ca fond total de salarii de CEO-ul este despre RON 700 de milioane de euro pe an,”, a spus Nicolescu.

de asemenea, El a subliniat faptul că unii angajați de management sunt supărat că banii plătiți pentru această nouă taxă va intra ANRE’s conturi, având în vedere că cadrul de reglementare din România suferă de lipsa de capacitate de piață. O astfel de piață, a promis de mai mulți ani de către autoritatea de reglementare și operatorul de transport, foarte mult ajută producătorii de cărbune în țări ca Polonia, fiind compatibil cu legislația UE.

“cred că în partea de sus CEO ar trebui să fie păstrarea cât mai multe din cele 15.000 de locuri de muncă posibil. Fără a face upgrade de facilități pentru a satisface standardele de mediu și obținerea de certificate CO2, complet, rapid și nici o soluție alternativă pentru CEO. Există o nevoie fundamentale pentru transformările care au loc într-un ritm rapid în multe alte țări,”, a adăugat Nicolescu.

minerii de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) vor primi majorări salariale de 12 la sută, dar numai după începerea negocierilor într-un cadru legal și după reluarea programului de lucru în cariere, potrivit Ministerului de Energie.

“Ca urmare a mari proteste în carierele CEO, Ministerul Energiei a mediat o discuție între CEO’s, de management și membrii CCM comitet de negociere la nivel CEO. Menționăm că, la moment, situația din Sistemul Energetic Național este normal, contribuția de cărbune pentru NPS fiind în mod constant peste 23 la sută,” reprezentanții ministerului spun.

s-a spus că CEO are un contract colectiv de muncă aflate deja în vigoare începând de anul trecut, cu partenerii sociali, valabil până în Martie 2020, cu obligația de a negocia sistemul de salarizare pe o bază anuală.

post Angajați ai Complexului Energetic Oltenia ar putea avea un 20 pct. salariul crește în cazul în care 2 pct. fiscale nu au fost stabilite apărut pentru prima dată pe Business Review.

Angajații din Complexul Energetic Oltenia ar putea avea un 20 pct. salariul crește în cazul în care 2 pct. fiscale nu au fost stabilite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *