Elbit Systems deschide cea de-a patra fabrică în România

DISTRIBUIE

Elbit Systems deschide cea de-a patra fabrică în România

Elbit Systems, un high-tech companie internațională de funcționare de apărare, securitate și proiecte civile, a inaugurat astăzi, de la Măgurele, România o nouă unitate de producție și integrarea terestre sisteme de apărare.

noua unitate va funcționa ca o producție și centrul de integrare pentru turnulete si posturile de luptă contractate de Elbit Systems în cadrul programelor locale, dar, de asemenea, ca un centru regional concepute pentru a acoperi cererea pentru astfel de sisteme pentru alte țări.

„mă bucur să anunț că noua fabrică va începe activitatea imediat și să livreze atât sub actuale și viitoare contracte cu Ministerul român al Apărării Naționale și pentru a acoperi comenzile deja contractate de către clienți internaționali,”, a spus Yehuda (Iud) Vered, CEO al Elbit Sisteme Terestre și Sisteme C4i Diviziune.

noua fabrica acoperă aproape 1.000 de metri pătrați și este cea de-a patra unitate a deschis de Elbit Systems, în 1993, de când a intrat pe piața românească.

Elbit Systems a fost de operare cu succes în România pentru mai mult de 25 de ani și este un furnizor tradițional al Ministerului Apărării Naționale, având o strânsă colaborare cu alte companii de apărare. În acest timp, Elbit Systems a efectuat ample programe dedicate forțelor terestre române, modernizarea de avioane de luptă sau furnizarea de soluții pentru forțele navale.

Astfel, noua unitate va extinde producție, cercetare și dezvoltare, creșterea numărului de angajați și permite transferul de know-how tehnologic în România.

„noua fabrică este încă un pas prin care vom strânge legăturile noastre cu România. Este un privilegiu de a fi în măsură să ofere sisteme tehnologice avansate de forțele terestre în cadrul armatei române. Suntem mândri de a fi capabil să-și extindă activitatea de producție avem deja în România și ne putem folosi de experiența acumulată la nivel global atât pentru a intensifica transferul de tehnologie către România și de a crește angajat de bază și de a crește potențialul de export al industriei românești de apărare,” Vered a adăugat.

În 2017, compania a raportat o cifra de afaceri de 3,4 miliarde de DOLARI și contracte în curs de mai mult de 7,5 miliarde de DOLARI. Elbit Systems are un total de 13.500 de angajați la nivel global, dintre care 500 în România.

compania Israeliană a participat în calitate de principal furnizor de programe majore de modernizare a armatei române: pentru forțele aeriene – (MIG-21 Lancer, PUMA-Socat, IAR-99 Şoim, EW-C130), forțele terestre (LAROM, Pirahna) pentru forțele navale (Puma Naval și navale simulatoare), etc.

post Elbit Systems deschide cea de-a patra fabrică în România appeared first on Business Review.

Elbit Systems deschide cea de-a patra fabrică în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *