Eaton lansează primul său UL Gigabyt Rețea M2 card

DISTRIBUIE

Eaton, unul dintre liderii mondiali în power management, lansează primul său UL Gigabit Network M2 certified network card. Lansarea marchează Eaton’s expansiune în securitate cibernetică program și în colaborare cu UL, un nivel global de securitate știință organizarea setarea măsurabile securitate cibernetică criteriile de conectat la rețea power management produse și sisteme.

UL’s nou certificarea de securitate pentru Eaton’s UP-uri de tehnologie demonstrează compania’s globală capacitățile pentru a satisface specificațiile stricte și așteptărilor clienților, pentru sigur și securizat de gestionare a puterii din ce în ce mai conectat medii.

Fiind cele mai noi UP-uri, Gigabit Network M2 permite profesioniștilor de a accesa noi capabilități și la o viteză superioară, asigurând în același timp cel mai înalt nivel de protecție împotriva cyber-amenințări de securitate și cu respectarea strictă securitate standard UL 2900-2-2.

dezvoltarea Gigabit M2 placa de retea s-a bazat pe Eaton’s ‘design de securitate’ filosofie, o profundă abordare care gestionează riscurilor de securitate cibernetică de-a lungul ciclului de viață al produsului.

Gigabit M2 placa de retea îmbunătățește fiabilitatea sistemului de putere prin alertarea administratorilor de orice probleme și care să permită închidere ordonată de servere și dispozitive de stocare. Dispozitivul este, de asemenea, compatibile cu Eaton’s Intelligent Power Manager (IPM) software-ul și opțional de-a doua generatie de sonde de monitorizare, care să permită îmbunătățirea continuă a activității și îmbunătățită centru de date back-up capacități. De exemplu, în caz de anomalii electrice sau de mediu anomalii, Gigabit M2 placa de retea poate declanșa predefinite metode de a păstra sistem critic de aplicații care rulează.

Un puternic soluție de securitate

Ca atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai răspândite și mai sofisticate, este esențial să se asigure că UPS nu oferă un punct de intrare. Eaton’s sigur ciclul de dezvoltare se asigură că produsele sunt “asigurate prin proiectare.” Gigabit M2 placa de retea este conceput pentru a proteja Centrele de Date și Unități de Distribuție a energiei (Pdu) împotriva atacurilor cibernetice de-a lungul vieții produsului. Pentru a realiza acest lucru, Eaton a lucrat îndeaproape cu un renume UL lider, ca parte a global efort comun între PQD și CSCE (Centrul de Excelență de Securitate Cibernetică).

Cu industria’s prima industrie laboratorul de testare autorizat să participe la UL Cyber Security Program, și un al doilea-recent-laborator autorizat, Eaton poate evalua riguros său de produse pentru a satisface UL 2900-1 și 2900-2-2 standarde.

Gigabit M2 placa de retea este acum, UL-certificat conform UL 2900-2-2 standard. De securitate cibernetică îmbunătățiri includ acum de criptare mai puternic, configurabil parola metode și utilizare a semnat certificatele digitale. În plus, dispozitivul este compatibil cu ziua de azi’s Gigabit switch-uri de rețea și poate fi instalat pe Gigabit centru de date rețele.

“După o muncă grea, dedicat și în strânsă cooperare cu echipele noastre din întreaga lume, suntem încântați că Gigabit M2 a fost distins cu certificare UL,”, a declarat Eric Rueda, Eaton’s line manager pentru produse software și de conectivitate, Calitatea energiei electrice, EMEA. “Aceasta este o realizare care demonstrează cu adevărat puterea de a combina expertiza și specialist resurse pentru întreaga noastră activitate.”

“Într-o lume de conectivitate omniprezentă, încredere în medii sunt cruciale,” continuă Rueda. “clienții Noștri nu vor să riște sistemele lor, așa că securitatea cibernetică este parte din ADN-ul nostru la Eaton.” Ne-am vedea de securitate ca o călătorie continuă, iar abordarea noastră este proiectat pentru a proteja produsele de-a lungul ciclului de viață, astfel încât infractorii cibernetici nu se poate obține un punct de sprijin. Cu produsele testate în nostru LLL-a dedicat laboratoarelor, ne putem asigura că clienții se pot conecta afacerea lor cu încredere.”

“Ca industriile introduce mai multe și mai inteligente tehnologii de interconectare viața de zi cu zi, de încredere este de a deveni mai mult și mai important,” Rueda încheiat. “trebuie sa se transforme Internet de Lucruri într-un Internet sigur pentru Ființele Umane – și eforturile noastre de colaborare contribuie la acest lucru.”

post Eaton lansează primul său UL Gigabyt Rețea M2 card apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *