Donald Trump pentru a satisface un înalt oficial Nord-coreean

DISTRIBUIE

Un înalt oficial Nord-coreean a ajuns la Washington, joi, după o escală la Beijing și este pe cale de a discuta despre o posibilă întâlnire între Statele Unite și Coreea de Nord cu Secretarul de Stat al Mike Pompeo înainte de o posibilă întâlnire cu Donald Trump, scrie AFP.

Kim Yong Chol este Kim Jong un’s mâna dreaptă și un interlocutor privilegiat al Mike Pompeo în curs de desfășurare nucleare denuclearizarea negocierilor.

agenda vizitei sale în Statele Unite nu a fost anunțat public, dar potrivit unui anonim sursa Americană, el va avea o întâlnire cu Mike Pompeo, vineri, înainte de o posibilă vizită la Casa Albă.

Potrivit Sud-coreeană Yonhap a agenției, oficial Nord-coreean, însoțit de alți doi funcționari, pare a fi o scrisoare de la Kim Jong un pentru președintele american.

ultima întâlnire între Secretarul de Stat al SUA și coreea de Nord negociator Kim Yong Chol, în New York, la începutul lunii noiembrie, a fost anulat de către Coreea de Nord.

noua încercare are loc într-un moment când se pare că cel de-al doilea summit între Kim Jong un și Donald Trump este în curs de pregătire în Thailanda sau Vietnam, în ciuda lipsei de progrese în denuclearizarea negocierilor.

Kim Jong un a efectuat o vizită la Beijing săptămâna trecută, unde s-a întâlnit cu Președintele Chinez Xi Jinping.

în Cursul primei lor întâlniri în luna iunie în Singapore, după șase luni de întârzieri între Phenian și Seul, Kim Jong un și Donald Trump a semnat un foarte vag declarație în favoarea “denuclearising Peninsula coreeană.”

între Timp, nu au fost înregistrate progrese, cele două părți nu de acord cu privire la sensul exact al acestui angajament.

Președintele Donald Trump, care și-a exprimat în mod repetat dorința de a se întâlni cu Kim Jong un, a declarat săptămâna trecută că nu este “nici o urgență” în Coreea de Nord nucleară denuclearizarea discuții.

post Donald Trump pentru a satisface un înalt oficial Nord-coreean a apărut mai întâi pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *