Donald Trump reticente în a da vina pe Arabia Prințul de comanda Khashoggi crimă

DISTRIBUIE

Președintele SUA, Donald Trump nu a arătat semne de a se retrage sprijinul său pentru Arabia Prințul Mohammed bin Salman, în ciuda concluzia la care au ajuns până la NOI comunitatea de informații spun că prințul a ordonat uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi în Arabia consulatul de la Istanbul la 2 octombrie, în funcție de Deal.

Un raport este de așteptat să fie lansat în această săptămână detaliază CIA constatări privind uciderea, care vor spune că prințul a dat ordinul. Cu toate acestea, Trump și-a exprimat încă îndoieli cu privire la prințul implicarea într-un interviu acordat Fox News Sunday.

a fost Întrebat dacă este posibil ca prințul moștenitor poate l-au mințit despre moartea jurnalistului, Trump a spus: “nu știu, știi tu, cine poate ști cu adevărat. Dar eu pot să spun acest lucru, el are mulți oameni care ar spune că nu a avut cunoștință.”

El a adăugat că prințul a direct a negat implicarea „poate de cinci ori”. Cu toate acestea, comunitatea de informații din SUA, precum și membri ai congresului din ambele partide au devenit din ce în ce mai sigur de prințul moștenitor rolul.

Trump a spus reporterilor sâmbătă că a fost “prematur” pentru a spune că CIA a ajuns la o concluzie. Administrația sa ar emite un raport asupra acestei chestiuni privind marți, președintele a spus.

Atu administrare a sancționat 17 Saudiți pentru implicarea în Khashoggi moartea lui, și a revocat vizele SUA pentru unii oficiali. Cu toate acestea, marile vânzările de arme către Arabia Saudită nu au fost întrerupte, ca Atu citează lor beneficii economice.

post Donald Trump reticente în a da vina pe Arabia Prințul de comanda Khashoggi crimă apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *