DIGI crește tarifele pentru cablu TV, internet și comunicații mobile incepand cu 1 Martie din cauza noilor taxe

DISTRIBUIE

RCS & RDS Grup, care include DIGI companii, cel mai mare local de cablu TV și internet fix operator, a anunțat că va majora prețurile la anumite servicii oferite de 1 Martie 2019, în scopul de ” a satisface nevoia continuă de dezvoltare și creșterea calității serviciilor, precum și pentru a reacționa la o creștere continuă în costurile pe care le poartă.”

în Cazul în care clienții nu sunt de acord cu creste, se poate renunța în termen de 30 de zile a serviciilor contractate fără a plăti penalități. Anul trecut, alți operatori, cum ar fi UPC, Telekom sau Orange, au crescut prețurile pentru servicii, fără anunțarea publică.

„Am un atractiv și ofertă bogată de canale TV, alcătuită dintr-o varietate de românești și internaționale, posturi de radio, precum și propria noastră sport, știri, documentare și filme. Prin serviciul Digi TV și Digi Sport canale, aducem în casele abonaților cele mai spectaculoase competiții sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Europa’s cele mai importante campionate de fotbal, tenis celebru turnee și sute de handbal și alte sporturi meciuri. rapid și stabil optica la Gigabit standarde Suntem în mod constant de lucru pe extinderea DigiMobil rețea și diversificarea serviciilor prin furnizarea de caracteristici, cum ar fi VoLTE și VoWiFi sau nelimitat trafic de date în rețeaua 4G.

În scopul de a satisface nevoia constantă de a dezvolta și de a crește calitatea serviciilor pe care le oferim, și să reacționeze la creșterea continuă a costurilor pe care le vom suporta, avem nevoie pentru a ajusta tarifele. Astfel, de la 1 Martie, în 2019, la prețurile anumitor servicii oferite de Digi RCS & RDS va schimba. Chiar și după aceste modificări, Digi serviciu prețurile vor continua să fie foarte atractiv,”, spune RCS & RDS.

creșterile sunt cuprinse între 1 leu și 2 pentru fiecare serviciu compania oferă, deci nu este de așteptat să fie urmat de către clienți lăsând operator. Chiar și după ce crește compania mai are printre cele mai mici tarife de pe piață.

Consilier de Stat Darius Valcov a spus, vorbind despre RCS & RDS, compania a plătit un impozit pe profit de RON 1,577 la o cifra de afaceri de 3,3 RON miliarde de euro. DIGI a reacționat în această săptămână, care să ateste că aceste afirmații sunt nefondate și că nu există nici juridică, fiscală sau baza economică pentru a justifica introducerea de noi “discriminatorie și non-discriminatorii taxele în Ordonanța de Urgență” a adoptat luna trecută.

„În anunțurile publice făcute la adoptarea OUG 114/2018, Guvernul româniei a reprezentanților a declarat că impozitarea suplimentară ar fi cauzate de „comportament incorect” de operatorii de telecomunicații.

Suntem de părere că aceste afirmații nu au caracter juridic, fiscal sau economic de bază, și că decizia de a introduce aceste noi taxe este discriminatorie. În legătură cu RCS & RDS S. A. de activitate, filiale în românia, ne exprimăm următoarele: din cifra de afaceri de aproximativ 3,3 RON miliarde de euro înregistrat în 2017, Digi | RCS&RDS plătite în cursul aceluiași an, mai mult de 1/3 (adica peste lei la 1,2 miliarde LEI) pentru: taxe și contribuții la bugetul de stat, autorităților centrale și bugetele locale; sumele datorate de stat deținute de companii și alte entități similare; și, de asemenea, a efectuat mai multe plăți către diverse entități publice și private, bazate pe cerințele juridice obligatorii.

În legătură cu impozitul pe venit evaluate de către Digi | RCS&RDS, trebuie să ne amintim că, din 2007 până în 2017, Digi | RCS&RDS a investit peste 2 miliarde EURO pentru dezvoltarea unei foarte avansate de telecomunicații fixe și mobile de rețea bazate pe fibră optică. Aceste investiții au fost făcute în beneficiul a milioane de clienti care se bucura de ziua de azi cele mai bune servicii de calitate la preturi avantajoase. Aceste investiții efectuate de către Digi | RCS&RDS (și care au fost supuse de amortizare) au implicit determinat de reducerea bazei impozabile, în deplină conformitate cu legislația fiscală,” așa=cum DIGI comunicat de presă.

postul DIGI crește tarifele pentru cablu TV, internet și comunicații mobile incepand cu 1 Martie din cauza noilor taxe apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *