Depresie zi pentru RON. Moneda româniei se încadrează mai adânc proaspăt all-time scăzut pe atac speculativ interes

DISTRIBUIE

Depresie zi pentru RON. Moneda româniei se încadrează mai adânc proaspăt all-time scăzut pe atac speculativ interes

moneda națională a României, în LEI, a suferit, miercuri, una dintre cele mai mari corecții în ultimii ani față de moneda unică Europeană. RON a ajuns la un nou all-time scăzut pentru a șaptea zi la rând, rata de schimb în creștere cu 0,9 la sută la 4.7569/EURO, Banca Națională a României (BNR) date arată.

Analiștii suspect speculative pariurile impotriva monedei nationale ca banca centrală a redus marge de manevra din cauza unei recente decizii a guvernului de a impune o rata pieței monetare bazate pe taxa pe bănci active.

în Comparație cu sfârșitul anului 2018, RON a pierdut 2% din valoarea acestuia.

marti, la cursul de schimb de referință a fost de RON 4.7142/EUR, de asemenea, un tot-timp redus.

Experții avertizează că scăderea de moneda romaneasca vine pe volume mari.

„A trecut ceva timp de când am avut astfel de volume mari pe cursul EUR/RON piață. Perechea a urmat, în linii mari, un model similar de zile anterioare pentru cele mai multe din sedinta de tranzactionare de ieri, confirmându-și în general cu susul părtinire. În după-oră, deși, cumpara un interes intensificat considerabil și pe mai mic, dar nu neglijabil de lichiditate – perechea tranzactioneaza mai sus 4.7700. În timp ce unele corecție, cel puțin pentru fixarea perioada ar putea avea loc, devine destul de evident că băncile centrale pentru toleranța sa pe termen scurt FX volatilitatea a crescut considerabil,” analiștii ING Bank, a declarat, miercuri.

luni, banca centrală a încercat pentru a ușura presiunea pe RON prin cel de-al doilea depozit de licitație în două săptămâni, de 4,3 miliarde LEI, reducerea excesului de lichiditate din piață.

dolarul american a câștigat cu 0,9 la sută la 4.1883 RON.

România este de trei luni de pe piața monetară rata (ROBOR), principalul indicator care stabilește ratele dobânzilor pentru RON debitori în valută, a crescut miercuri la 3,03 la sută, la 1 lună mare.

post Depresie zi pentru RON. Moneda româniei se încadrează mai adânc proaspăt all-time scăzut pe atac speculativ interes apărut pentru prima dată pe Business Review.

Depresie zi pentru RON. Moneda româniei se încadrează mai adânc proaspăt all-time scăzut pe atac speculativ interes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *