Dent Estet posturi o cifra de afaceri de aproape RON 35 mln pentru primele trei trimestre ale anului

DISTRIBUIE

Dent Estet posturi o cifra de afaceri de aproape RON 35 mln pentru primele trei trimestre ale anului

Dent Estet a încheiat primele nouă luni din 2018, cu o cifra de afaceri de aproape RON 35 de milioane de euro, 19% creștere față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai mari cote în nouă luni, cifra de afaceri a fost reprezentat de catre proteza dentara si implantologie servicii.

„Într-o piață atomizată, cum ar fi stomatologie, unde sunt peste 17.000 de cabinete medicale individuale în întreaga țară, Dent Estet rămâne un brand de succes și un model de afaceri unic nu doar în țară, dar, de asemenea, în toată această parte a Europei. Rezultatele foarte bune înregistrate în acest an și continuă decalajul dintre aceasta și orice alt concurent sugerează că ne va apropia sau chiar ajunge la 10 milioane de euro cifra de afaceri ne’am planificat pentru anul 2018”, spune Mihai Marcu, președintele Consiliului de administrație al MedLife.

În primele nouă luni ale anului, 22.000 de pacienți unici, dintre care au fost 6.500 de pacienți noi, a vizitat Dent Estet’s clinici. În total, peste 55.000 de vizite și cabinetul de intervenții au fost făcute.

Dent Estet a început cel mai mare de investiții în afara Bucureștiului cu deschiderea celor două clinici din Sibiu, una pentru adulti si doua pentru copii. Cele două clinici ofera 12 unități dentare (7 unități la adult clinică și 5 copii’s clinică) și cu scopul de a deservi atât pacienții din Sibiu și județele limitrofe: Brasov, Valcea, Mures, Alba, Deva, Hunedoara.

„piața este în creștere de cel puțin 16-18 la sută în fiecare an, și potențialul de dezvoltare pe acest segment rămâne foarte mare, având în vedere că 50% din populația româniei încă nu merg la dentist. Cifrele noastre se datorează atât creșterii numărului de unități dentare și la o schimbare am fost în măsură să aducă în comportamentul și atitudinea pacientului cu privire la mersul la dentist. Vom vedea o schimbare de opțiuni de mediu produse pentru excelență în servicii premium și tratamente”, spune Oana Taban, fondator & director general al Dent Estet Grup.

În prezent, Dent Estet are o rețea de 10 clinici, dintre care șapte în București, unul în Timișoara și două în Sibiu. Echipa s-a extins la 320 de specialiști, dintre care peste 90 sunt medici care au tratat mai mult de 80.000 de pacienți de-a lungul timpului. În ultimii doi ani, investițiile la clinica nivel în tehnologie, materiale, echipamente și achiziții de echipamente se ridică la aproximativ 2 milioane de EURO, și Dent Estet va investi mai mult în educație, inovare și dezvoltare a echipei de specialisti.

„Am reușit în cei aproape douăzeci de ani de când ne-am’am fost pe piață pentru a construi un brand solid și defini noile tendințe. Am’re bucur că ne-am’am fost capabil de a face modelul nostru de afaceri o sursă de inspirație pentru alți jucători de pe piață, pentru că împreună putem face să crească și de a oferi pacienților cele mai înalte standarde de tratament. Mai mult decât atât, credem că nivelul ridicat de educație și de formare a medicilor în țara noastră are nevoie să fie susținută de asocieri cu branduri internaționale de extrem de puternic, echipamente și tehnologii, care este de ce unii dintre ei au ne-a introdus pentru prima dată în România,” adaugă Taban.

Dent Estet Grup include Dent Estet-Clinica SA, Green Dental Clinic Srl, Dentist 4 Copii și Aspen Laboratoare.

post Dent Estet posturi o cifra de afaceri de aproape RON 35 mln pentru primele trei trimestre ale anului appeared first on Business Review.

Dent Estet posturi o cifra de afaceri de aproape RON 35 mln pentru primele trei trimestre ale anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *