Danemarca intenționează să construiască Europene „Silicon Valley”, cu insule artificiale în apropiere de Copenhaga

DISTRIBUIE

Danemarca a anunțat planurile de a construi nouă insule artificiale sud de Copenhaga, în scopul de a atrage afaceri, pe fondul unei locuințe și spații de birouri deficit, conform publicației the Guardian.

„suntem vizează companii hi-tech, dar întotdeauna există o nevoie pentru producția de produse pe care le folosim în viața noastră zilnică”, a declarat industrie și ministrul de afaceri Rasmus Jarlov.

construcția nouă insule urmează să înceapă în 2022, pe o suprafață totală de 3 milioane de mp. Proiectul urmează să fie finalizat până în 2040, dar în primul rând de parcele de teren vor fi vândute cât mai devreme 2028.

scopul este De a atrage aproximativ 380 de companii în zonă, și daneză camera de comerț capul Brian Mikkelsen a spus la un post local de TELEVIZIUNE că el crede că zona ar putea deveni „un fel de European Silicon Valley.”

post Danemarca de planificare pentru a construi Europene „Silicon Valley”, cu insule artificiale în apropiere de Copenhaga apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *