Decathlon lansează Sport Experiențe proiect național în România

DISTRIBUIE

Decathlon lansează Sport Experiențe proiect național în România

Incepand cu ianuarie 2019, Decathlon ridică ștacheta în română misiunea de a face sportul accesibil pentru cât mai mulți oameni posibil, prin lansarea unui proiect național numit Sport Experiențe. Pentru acest proiect, retailerul francez a lansat o nouă platformă online și un nou sistem de loialitate pentru clienții săi.

De Romanita Oprea

Cu acest proiect, retailerul vrea să ajute oamenii practică sporturile lor preferate și de a descoperi altele noi, oferă cel mai bun raport calitate-pret thorughout anului și face trecerea de la clasic program de loialitate pentru una adaptată la nevoile de astăzi.

„Noi credem cu adevărat în misiunea noastră, de a face sport accesibil pentru cât mai mulți oameni posibil. Accesibilitatea înseamnă a fi acolo unde și atunci când sunt necesare, de a face totul la dispoziția clientului. În conformitate cu rezultatele sondajului Eurobarometru privind sportul și activitatea fizică, știm astăzi că doar 37 la sută dintre Români practică sport. Vrem să creștem acest număr la 60% în următorii 5 ani, facilitând utilizatorului-echipament-practică relație”, a declarat Lacramioara Rosca, director de marketing Decathlon România.

noul program de loialitate continuă să transforme fiecare tranzacție în puncte de loialitate, care sunt valabile timp de 12 luni de la ultima tranzacție a fost înregistrată într-un utilizator Decathlon cont. Mai mult decât atât, în noua platformă, începând cu luna ianuarie, utilizatorii pot opta pentru diferite sporturi parteneri din orașele românești și pentru diferite tipuri de sport, având în vedere numărul de puncte în conturile lor. Utilizatorii de peste 18 y.o. pot aplica, de asemenea, în magazin sau online, pentru un card de fidelitate pe care le aduce o serie de avantaje.

În România, Decathlon are peste 1.300 de colaboratori și o rețea de 23 de magazine plus platforma on-line. Anul trecut, compania a inaugurat primul centru de logistică în România, care are misiunea de a furniza 3 Sud-Est-Europene membre (România, Bulgaria și Grecia).

 

post Decathlon lansează Sport Experiențe proiect național în România appeared first on Business Review.

Decathlon lansează Sport Experiențe proiect național în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *