Companie daneză ISS, unul dintre cei mai mari angajatori din lume, pentru a pune la 100.000 de personal

DISTRIBUIE

Companie daneză ISS, unul dintre cei mai mari angajatori din lume, pentru a pune la 100.000 de personal

Unul dintre cei mai mari angajatori din lume, firma de curatenie ISS din Danemarca, este de a lua măsuri drastice pentru a-și restructureze afacerile, de stabilire a oprit în jurul valorii de 100.000 de angajați din 13 țări. Compania a fost forțată să facă acest lucru prin scăderea din acțiunile sale din ultimii ani și dorința sa de a accelera creșterea economică la 4-6 la suta pe an, de la 1,5-3,5 la sută de așteptat în 2018, a declarat ISS într-o declarație citată de Bloomberg.

compania forței de muncă va scădea la aproximativ 390.000 de persoane, după plecarea din 13 țări – cea mai mare parte pe piețele emergente din Asia și Europa de Est. În același timp, compania intenționează să facă mai multe afaceri cu conturile cheie, cum ar fi bănci globale. Chiar dacă analiștii au spus că ISS planuri noi este o veste bună pentru societate pe termen lung, acțiunile sale au scăzut cu 3,3 la sută, după vestea.

ISS oferă în principal servicii de curățare, dar, de asemenea, de catering, de întreținere de proprietate și securitate. Cele 13 țări menționate în declarație reprezintă doar 12% din grupul’s veniturilor și 8% din profitul operațional.

Conform planului, compania va pleca Thailanda, Filipine, Malaezia, Brunei, Brazilia, Chile, Israel, Estonia, cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia și România.

Jeff Gravenhorst, CEO al companiei, a declarat că ISS vrea să se concentreze pe obtinerea unei cote mai mari de 400 de miliarde de DOLARI pe piața globală pentru conturile cheie cu cel mai mare corporative consumatorilor. Acest sector reprezintă 46% din compania de creștere organică.

Cele mai apropiate companiei care am găsit-o în România este ISS Facility Services, care funcționează în “suport combinate activități de servicii” si a avut 1,660 angajați în 2017. Cifra de afaceri în același an a fost de 86 milioane de LEI, iar profitul net a fost de 2 milioane RON.

postul danez compania ISS, unul dintre cei mai mari angajatori din lume, pentru a pune la 100.000 de personalul apărut pentru prima dată pe Business Review.

Companie daneză ISS, unul dintre cei mai mari angajatori din lume, pentru a pune la 100.000 de personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *