Daikin distribuitor Avi Compact se așteaptă 5 pct creștere în vânzări în acest an

DISTRIBUIE

Daikin distribuitor Avi Compact se așteaptă 5 pct creștere în vânzări în acest an

Daikin’s numărul unu distribuitor in Romania, Avi Compact, se așteaptă să funcționeze în 2018, cu un 5 la sută creștere a cifrei de afaceri. Vânzările de R32 eco-friendly Freon echipamente a crescut cu 60 la sută față de anul trecut. Daikin reprezintă 80 la sută din soluții integrate vândute, în timp ce restul de 20% sunt de la Samsung și de Transport.

în Plus, segmentul corporate are cea mai importantă contribuție la cifra de afaceri, de aproximativ 75 la sută, în timp ce segmentul rezidențial a scăzut ușor în comparație cu anul 2017.

“În 2018, ne-am continuat să colaboreze pe segmentul corporate cu clienții în sistemul bancar, agricole și turistice din zona, dar avem, de asemenea, noi proiecte în zona industrială, cum ar fi noul ALKA sediul central, un proiect inovator în termeni de integrat soluții climatice. Ca o tendință, ne’re observat o creștere în interesul clientului în eficiente și mai puțin poluante în sistemele de aer condiționat care utilizează R32 ecologic freon, de patru ori mai puțin poluante decât freon R410A. Partenerul nostru Daikin este unul dintre putinii producatori care au luat decizia de a schimba intreaga lor gama cu produse de locuit în conformitate cu noile Europene, la standardele de poluare,”, spune Florin Rădulescu, directorul executiv al Avi Compact.

în urmă cu Trei luni, Avi Compact a lansat magazinul online www.avicompactonline.ro. Cel mai căutat și cel mai bine vândut echipamente pe platforma online sunt cele care funcționează cu noul R32 freon și interfață Wi-Fi. Numarul de clienti on-line reprezintă aproximativ 20% din vânzări pentru segmentul rezidential.

În 2018, Avi Compact a finalizat mai multe proiecte noi de afaceri, inclusiv unul în Franța, în parteneriat cu o companie de construcții pe Côte d’Azur. Primul proiect la festivalul de la Cannes a fost pentru un scop rezidențial.

Pentru anul viitor, Avi Compact își propune să ruleze cel puțin 4-5 proiecte în afara țării.

în Comparație cu anul 2017, sezonul de vânzări de echipamente de aer conditionat au fost mai scurte din cauza ploilor și a perioadei scurte de căldură.

“În plus față de vreme rea în acest an, lipsa de calificare a forței de muncă este, de asemenea, un factor care a influențat piața. Pentru a acoperi nevoia de angajați, ne-am luat locuri de muncă în afara sezonului și a început să investească în formarea profesională a angajaților noștri. Creșteri semnificative ale costurilor pentru anumite segmente – combustibil, salarii, materiale, dar, de asemenea, reducerea de freon cotelor impuse de Uniunea Europeana – va continua să fie o provocare majoră pentru țară’s pieței,”, spune Radulescu.

Pentru 2019, vânzări în segmentul rezidențial și servicii de întreținere sunt proiectate pentru a crește. Avi Compact a fost pe piață de 15 ani și a fost Daikin’s distribuitor in Romania de 12 ani Daikin.

post Daikin distribuitor Avi Compact se așteaptă 5 pct creștere în vânzări în acest an appeared first on Business Review.

Daikin distribuitor Avi Compact se așteaptă 5 pct creștere în vânzări în acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *