CrowdStrike este în căutarea pentru 80 suplimentare ingineri IT în următoarele luni

DISTRIBUIE

CrowdStrike Inc., lider în cloud-livrate endpoint protection, a anunțat astăzi deschiderea oficială a noului său Centru de Inovare în Pipera Tehnologie District, București.

biroul deja este acasa, la o creștere rapidă echipa de securitate cibernetică profesioniști care acoperă domeniile de nor de inginerie, de securitate de răspuns și datele de știință și este de așteptat să crească ca CrowdStrike își continuă expansiunea la nivel global. Centrul va fi crucial hub pentru conducere, cercetare, dezvoltare și inovare pentru a sprijini cererile în creștere ale CrowdStrike extinde amprenta globală a companiei și ambițios foi de parcurs tehnologie.

„sunt foarte fericit de a vă anunța deschiderea CrowdStrike e nou Centru de Inovare în România, o țară cu top de clasă mondială talent în informatică și cibernetică”, a spus Dmitri Alperovitch, și co-Fondator al CrowdStrike. „Prezența noastră în creștere în România a devenit deja o critică hub-ul de inovație pentru cloud nostru de inginerie, Windows/MacOS/Linux kernel experți, de cercetare de securitate și de răspuns și datele de echipe de cercetători și aștept cu nerăbdare să continuăm să ne extindem prezența în următorii ani.”

compania este prezentă în România din 2016, când a făcut o achiziție, dar numai acum s-a deschis oficial biroul. Echipa are deja peste 30 de angajați și intenționează să-angajat suplimentare de 80 până la sfârșitul anului 2019. În întreaga lume, compania are 1.300 de angajați.

noul Centru de Inovare va da companiei o șansă de a continua să crească și să recruteze experți din România și din regiune măsură ce compania continuă să dezvolte sale de lider de piață de capacități. Centrul a fost fondată și este condusă de Director de Cercetare si Dezvoltare Daniel Radu și Inginer Principal Horea Coroiu.

„Ca un expat român, sunt extrem de mândru să fi fost în măsură să sprijine țara mea de origine, prin deschiderea acestui centru, și este speranța mea cea mai mare, că toți din această țară sunt mari specialisti in kernel-ul de programare, sisteme de proiectare și de calcul sigure va fi capabil de a profita de beneficii și oportunități de muncă”, a spus Alex Ionescu, vice-președinte, EDR Strategie la CrowdStrike.

CrowdStrike Falcon este prima și singura platformă care unește urmatoarea generatie de antivirus (AV), efect de detectare și răspuns (EDR), și un 24/7 amenințare de vânătoare de servicii — toate livrate printr-un singur ușor de agent. CrowdStrike lui Falcon abordare modulară permite clienților să aibă acces integrat la suita completă de protecție endpoint capabilități, inclusiv de gestionare a vulnerabilităților, igiena, inteligenta amenințare de automatizare, de control al dispozitivului, și mai mult.

compania este întâlnirea de îmbogățire a cererii pentru său unic de cloud-nativ soluție cât mai multe și mai multe organizații sunt în căutarea de a înlocui lor AV sau spori cu avansate internet security detectarea și capacitatea de reacție.

CrowdStrike este lider în cloud-livrate endpoint protection. Valorificarea inteligenței artificiale (AI), CrowdStrike Falcon platforma oferă instantanee de vizibilitate și protecție în cadrul întreprinderii și previne atacurile de pe stațiile de lucru pe sau de pe rețea. CrowdStrike Falcon desfășoară în câteva minute pentru a oferi informații și protecție în timp real din prima Zi. Este perfect unifică ultimă generație AV cu cele mai bune-in-clasa de final de detectare și răspuns, susținută de 24/7 reușit vânătoare. Sale de infrastructură cloud și singur agent arhitectura ia complexitate și se adaugă scalabilitate, flexibilitate și viteză.

CrowdStrike Falcon protejează clienții împotriva tuturor atac cibernetic tipuri, folosind sofisticate signatureless AI si Indicator de Atac (IOA) bazat pe prevenirea riscurilor pentru a opri amenințările cunoscute și necunoscute în timp real. Alimentat de CrowdStrike Amenințare Grafic, Falcon instantaneu corelează 1 miliarde de evenimente de securitate o săptămână din întreaga lume să-și imediat a preveni și detecta amenințări.

post CrowdStrike este în căutarea pentru 80 suplimentare ingineri IT în următoarele luni appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *