Comerciale plăți folosind bitcoin a scăzut dramatic

DISTRIBUIE

Comerciale plăți folosind bitcoin a scăzut dramatic

utilizarea de bitcoin pentru plăți comerciale a scăzut dramatic în acest an, chiar ca originalul digital monedă începe să-și îndeplinească una din caracteristicile de bază ale oricărei moneda de plată: stabilitate, potrivit Reuters.

valoarea de bitcoins manipulate de către marile procesoare de plată contractate aproape 80 la sută în anul septembrie, datele din blockchain cercetător Chainalysis spectacole. Asta sugerează că cryptocurrency se luptă să se maturizeze de la bun speculativ să o alternativă serioasă la stat emise de bani.

Luni de calm relativ în bitcoin prețurile după sălbatice leagăne de iarna trecută au alimentat speranțele că ar fi devenit utilizat pe scară largă pentru plăți, conform destinației sale.

Dar prăbușirea acestuia în uz ca o moneda de plată are loc degetul mare de la finanțe și crypto insideri ochii mai bine infrastructurii tehnologice pentru a ajuta bitcoin lua ca pe o modalitate de a plăti.

„Nu ar trebui să fie o stabilitate cerința dacă este să devină o altă formă de bani”, a spus Joni Teves, un strateg de la UBS în Londra. „Dar un lucru pe care ar lua bitcoin în masă este scalabilitate — este capabil să proceseze valoarea sau volumul tranzacțiilor de bani tinde să fac?”

tehnologia blockchain, în cazul în care toate bitcoin activitate este înregistrată și validată, poate procesa doar o fracțiune de tranzacții pe secundă pe care marile companii de carduri de credit. Care face masa acestuia utilizarea imposibil.

Bitcoin încă îndură toridă leagăne în preț, în această săptămână este de 30 la sută plonja spectacole. Pentru o vrajă de luna trecută, însă, cryptocurrency a fost mai stabil decât stocurile din SUA.

post Comercial plăți folosind bitcoin a scăzut dramatic apărut pentru prima dată pe Business Review.

Comerciale plăți folosind bitcoin a scăzut dramatic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *