Colt Technology va extinde servicii internet de mare viteză pe sectorul B2B

DISTRIBUIE

internet de Mare viteză pentru business-to-business (B2B) sector nu este un bine-dezvoltat de servicii în România. Principalii furnizori sunt concentrându-se pe zona de retail (B2C), în cazul în care lățimea de bandă și viteze sunt mai mari în fiecare an. Colt Technology Services, un B2B de mare viteză de servicii internet, a anunțat că va extinde serviciile sale în Europa Centrală și de Est, cu un centru cu sediul în România.

compania este prezentă în România cu un birou în Sibiu, care are 140 de persoane care oferă sprijin financiar, facturare și serviciul comercial pentru companie.

compania a anunțat extinderea Colt IQ-ul de Rețea din Europa Centrală și de Est, în continuare alimentarea întreprinderilor transformarea digitală în regiune prin agil, la cerere și lățime mare de bandă servicii. Colt este de a investi în regiune ca un răspuns la o rapidă creștere economică, oferind lățime de bandă mare de conectivitate necesare pentru a asigura întreprinderile continuă să prospere. Compania nu’t au anunțat o anumită valoare pentru investiții în România, dar valoarea totală a investițiilor în extinderea rețelei este de aproximativ 1 miliard de EURO.

Această extindere va conecta marile centre din regiune, cu mai mult de 7.000 de km de noi infrastructuri de fibră optică. Orașele în care va fi conectat includ; Sofia (Bulgaria), Zagreb (Croația), Brno (cehia), Praga (Republica cehă), Budapesta (Ungaria), Cracovia (Polonia), Varșovia (Polonia), București (România), Belgrad (Serbia) și Bratislava (Slovacia). Precum și leagă aceste orașe, această extindere va conecta, de asemenea, 10 centre de date cu end-to-end capacitățile pe Ciena echipamente de rețea și un Cisco packet platforma. Primele servicii prin intermediul rețelei va fi disponibil în prima luni din 2019.

Colt a fost de a investi masiv în extinderea Colt IQ-ul de Rețea, în acest an, cu afaceri în creștere, de asemenea, ajunge sa și densitatea în ambele Dublin și Berlin. Aceste extinderi a evidenția Colt cu mașina pentru a se asigura că Colt este principala forță din spatele conexiunile necesare pentru a propulsa întreprinderi înainte.

„Conectivitatea este esențială pentru viitorul de fiecare economie și, pentru Europa Centrală și de Est, Colt poate fi un jucător-cheie în creșterea competitivității, creșterea productivității și îndeplinirea cerințelor viitoare de întreprinderi”, a spus Carl Grivner, CEO-ul din Colt Technology Services. „Anul trecut, am anunțat extinderea semnificativă a noastră Colt IQ-ul de Rețea din Europa, Asia și America de Nord. Suntem hotărâți să ne asigurăm că vom satisface cererea tot mai mare de companii locale și internaționale pe care le servesc și care sunt de conducere de creștere economică din întreaga lume.”

Colt IQ-ul de Rețea va fi disponibil în țările Central și Est Europene în T1 2019, oferind servicii val până la 100 gbps, Spectrul de servicii și servicii Ethernet.

„Am mulți concurenți din România, dar fiecare o poate avea un rol în transformarea digitală a afacerilor”, au declarat reprezentanții companiei, la conferința de la București.

în măsura în care tehnologia 5G este în cauză, care va da un impuls în comunicații mobile, este văzută ca o oportunitate pentru companie de la 5G turnuri va trebui fixe pentru traficul de internet.

2018 Bucuresti - strategia de Extindere

2018 Bucuresti – strategia de Expansiune

post Colt Technology va extinde servicii internet de mare viteză pe sectorul B2B apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *