Cluj-Napoca Primarul Emil Boc a deschis BR e MindChain eveniment pe 21 februarie

DISTRIBUIE

Cluj-Napoca, Primarul Emil Boc va ține discursul de deschidere la Business Review’s MindChain conference, cel mai mare eveniment axat pe blockchain și AI ținut vreodată în România, are loc în perioada 21-22 februarie, la Cluj-Napoca.

Emil Boc va deschide evenimentul cu un discurs promovarea adoptării tehnologiilor emergente ca blockchain și inteligență artificială (AI) în principalele sectoare de afaceri, administrației publice locale și la nivel de guvern.

discursul Său este programat să înceapă pe 21 februarie, prima din cele două zile de MindChain, la 9:45 am.

Cluj-Napoca a fost numit România Silicon Valley datorită amestec unic de companii de tehnologie puternică și comunitatea studenților. Orașul’s administrației publice a fost implicat în mai multe inițiative unice pentru ecosistemul de pornire și inteligent de dezvoltare a orașului, și a încurajat participarea cetățenilor în politicile publice prin bugetarea participativă de proiecte.

Peste două zile, în perioada 21-22 februarie, la Cluj-Napoca, MindChain va explora interacțiunea dintre Blockchain și Inteligență Artificială (AI).

cheia propunere, reflectate în întreaga agendă, este că AI puteri și îmbunătățește una dintre cele mai revoluționare tehnologii au apărut în ultimii ani.

Cu o asigurare de 30 de puternic panoul de agenda cu vorbitori internaționali și cifre-cheie pe Blockchain scena, MindChain va prezinte cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain și AI peste un mix cuprinzător de industrii, cum ar fi retail, finanțe și bănci, imobiliare, de transport, precum și zonele emergente, cum ar fi artă, divertisment și mass-media.

Prin arhitectura sa, MindChain este conceput pentru a atrage un public variat, de la blockchain investitori și profesioniști pentru startup-uri, studenți și publicul larg interesat de a descoperi modul în care aceste noi tehnologii vor modela viața de zi cu zi.

MindChain bilete disponibile aici!

The post Cluj-Napoca Primarul Emil Boc a deschis BR’s MindChain eveniment pe 21 februarie appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *