Clifford Chance Badea a sfătuit două oferte importante în această lună în România

DISTRIBUIE

Clifford Chance Badea a sfătuit două oferte importante în această lună în România

Clifford Chance Badea, biroul local al globală de avocatură Clifford Chance, a oferit consultanta buy-side în două tranzacții majore finalizate în această lună – BNP Paribas Leasing achiziționarea a două companii românești din germania IKB, și CA Immo’s achiziționarea de Campus 6.1 cladire de birouri din Bucuresti de la Skanska.

a Anunțat în luna iunie, BNP Paribas’s tranzacție marcat IKB’s, de ieșire de pe piața românească. Clifford Chance Badea a acordat sprijin grupului francez de la începutul proiectului, începând cu structurarea și due diligence fază, și urmat de sfaturi privind aspecte de reglementare, procesul de negociere, semnarea acordului de documente și de închidere.

„Am încheiat astfel un al doilea proiect major în domeniul Financiar și Bancar industrie în acest an, în urma achiziției de Piraeus Bank de către J. C. Flowers & Co., o înțelegere a anunțat la începutul anului 2018 și închis în această vară,” Loredana Ralea, Counsel în M&a Imobiliar echipa Clifford Chance Badea, și avocatul principal al ambelor proiecte, a spus.

dezvoltatorul imobiliar Austriac CA Immo’s achiziția clădirii de birouri pe care Skanska proiect de birouri dezvoltat în zona Politehnica din București a fost evaluat la suma de 53 de milioane de euro, validarea potențial de o noua dezvoltare imobiliara zona în Capitală.

„În ultimul an, avem cea mai mare parte a sfătuit finanțare și M&O proiectele de la birou, logistica/segmentele industriale si comerciale. București continuă să domine topurile din numarul de oferte și valori, dar discuțiile clienților despre proiecte și finanțare în secundar piețele românești au fost mai frecvente în ultima vreme, deoarece aceste piețe sunt modelarea în clar hub-uri de dezvoltare pentru viitor”, Andreea Sisman, counsel, specializata in credite Imobiliare, a declarat.

Potrivit lui Mihai Macelaru, consilier în M&a echipei Real Estate, investitii imobiliare continuă să reprezinte o opțiune interesantă, și nu numai pentru investitori tradiționali, cât mai mulți antreprenori sunt diversifice portofoliile cu active imobiliare.

În același timp, de profil înalt investitorii’ segment este aproape de a ajunge la pragul psihologic de oferte de mare ca în alte piețe, de sute de milioane de euro.

„L’s fost un an extrem de dinamic, cu intense și diverse tranzacții de la clienti’ profiluri și industrii’ punct de vedere. Suntem încă de lucru pe M&a și real estate mandate pe care sperăm să funcționeze în prima parte a anului 2019. Într-o mare măsură, piața din România confirmă tendințele globale – o competiție strânsă pentru calitativă a activelor și o sporită axat pe avantajele competitive în prezent, de a face diferența pe piață, ” Nadia Badea, Partener și coordonator al M&O practică Imobiliare în București, se încheie.

“capital privat segment este deosebit de activă la performante de nivel, de a investi în companii cu potențial de lider în piețele specifice. Avem două astfel de exemple în 2018 – Vitruvian Parteneri de a lua un pachet de 30% din BitDefender, și Abris Capital Partners’ vânzarea de Urgent Cargus,”, a adăugat ea.

post Clifford Chance Badea sfătuiți două oferte importante în această lună în România appeared first on Business Review.

Clifford Chance Badea a sfătuit două oferte importante în această lună în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *