Proprietarul City Grill, Dragoș Petrescu în căutarea de a extinde pentru industria hoteliera, cumpara mai multe hoteluri

DISTRIBUIE

Proprietarul City Grill, Dragoș Petrescu în căutarea de a extinde pentru industria hoteliera, cumpara mai multe hoteluri

Dragos Petrescu, proprietarul City Grill lanț de restaurante în București, negociază preluarea a două hoteluri de tip boutique din București. Omul de afaceri a spus Business Review că extinderea activității sale în industria ospitalității este inevitabilă și că o tranzacție este de așteptat anul viitor.

“Suntem siguri thay vrem să intre în această industrie. Considerăm că este o extensie a noastră de afaceri actual. Suntem în negocieri cu doi proprietari de hotel în București. L’s foarte devreme pentru a spune dacă vom finaliza aceste negocieri într-o tranzacție, dar vom continua căutarea pentru preluarea oportunități”, Dragos Petrescu a declarat Business Review.

Oportunitate este factorul-cheie in luarea deciziilor, de asemenea, el a spus BR.

“Suntem în căutarea de a dezvolta trei și patru stele, hoteluri in Bucuresti”, a precizat el.

City Grill’s vânzările au crescut cu 15% în primele șase luni din 2018, comparativ cu aceeași perioada în 2017, până la 81 milioane LEI. Această creștere a venit datorită noului restaurante care s-au deschis în 2017: Trattoria Buongiorno (în Historial Centru), Trattoria Buongiorno – Arena.

Important de investiții în modernizare au fost, de asemenea, făcute pentru restaurantele Hanu’ Berarilor și Pescăruș. Peste 1,5 milioane de euro vor fi investite într-un nou proiect – Casa Soare, care include un 180 de persoane sala de evenimente.

Cand tragi linie, iti dai seama drastice modul în care City Grill a adaptat gastronomice locale valorilor și a fost acolo pentru a sprijini comunitatea prin intermediul unor importante proiecte de CSR. Grupul s-a alăturat Pricipesa Margareta fundația în „Niciodată singur” de campanie. Grupul are, de asemenea, susținută de Andrei Roșu, primul român care a alergat vreodată Polul Nord maraton și a intrat în Cartea Recordurilor, fiind prima persoană din lume pentru a rula șase maratoane și șapte ultra maratoane pe șapte continente în 582 de zile.

 

post proprietarul City Grill, Dragoș Petrescu în căutarea de a extinde pentru industria hoteliera, cumpara mai multe hoteluri apărut pentru prima dată pe Business Review.

Proprietarul City Grill, Dragoș Petrescu în căutarea de a extinde pentru industria hoteliera, cumpara mai multe hoteluri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *