De crăciun, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac. FOTO

DISTRIBUIE

De crăciun, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac. FOTO

noul Hotel de Gheață de la Bâlea Lac este deschis pentru vizitatori de la 23 decembrie, chiar dacă deschiderea oficială a întregului complex va avea loc în prima parte a lunii februarie 2019, se arată într-un comunicat de presă emis vineri.

Potrivit responsabililor de marketing în turism proiect „Hotel of Ice Bâlea Lac”, restaurantul în holul principal de la Hotelul de Gheață va fi beneficiarul unei ceremonia de inaugurare. „Ferdinand 1 din România” Ice Restaurant va fi deschis oficial duminică seara în jurul orei 19:00, la o ceremonie în care invitatul principal va fi Jose Miguel Menchaca Pinochet, Ambasadorul Republicii Chile în România.

Rezervările pentru cazare și privilegiul de a fi printre primii turiști care doresc să doarmă la -2 grade Celsius, la Hotelul de Gheață Bâlea Lac 2018 – 2019 au fost făcute în urmă cu câteva luni, cu turisti din marea BRITANIE în acest an, de asemenea, campioni la acest capitol.de construcție al xiv-Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac a început pe 6 decembrie 2018. Spre deosebire de ultimii ani, în paralel cu începerea lucrărilor la Hotelul de Gheață, construcția de complexul de iglu-uri, de asemenea, a început. Hotelul de Gheață și igluurile sunt construite în imediata apropiere de Bâlea Lac cu telecabina, și în aceeași zonă, la Biserica de Gheață va fi construit.

Hotelul De Gheață din acest sezon va avea 16 camere duble (în prezent 12 camere sunt finalizate și utilată) și un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri. Igloo complex va avea patru camere duble. Tariful de noapte într-o cameră dublă în hotelul de gheață este de 100 de euro, și în iglu, 150 de euro.

tema proiectului din acest sezon este „Înghețat Dragoste”, cu proprietarii care doresc să promoveze dragostea și pasiunea pentru natură, aer curat, de munte și drumeții în Masivul Făgăraș în timpul sezonului rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *