China să își dubleze investițiile străine directe limita

DISTRIBUIE

China a anunțat că va dubla limita pentru Străini Calificați Investitor Instituțional program, permițându-i să ajungă la 300 de miliarde de DOLARI, în primul expansion începând cu luna iulie 2013, rapoarte de Bloomberg.

Acesta este un semn că sistemul financiar Chinez este în căutarea de a deschide și mai mult în ciuda sale în curs de desfășurare război comercial cu SUA. Țara piata de capital este printre cel mai mare din lume, cu o valoare totală de USD cu 5,65 miliarde dolari, potrivit datelor compilate de Bloomberg. Sale pe piața obligațiunilor este în valoare de 12,3 milioane de DOLARI, arată datele.

O injecție de bani străini va contribui la consolidarea țării se luptă piețele de capital, care a văzut de la Shanghai Composite Index a înregistra cele mai mari pierderi, printre marile global de referință a anului trecut.

QFII programului a început în 2002 și a fost principala cale pentru investitorii străini pentru a accesa Chinei piețele de acțiuni și obligațiuni, deși unele alternative au apărut în ultimii ani.

 

 

post China să își dubleze investițiile străine directe limita apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *