China parțial interzice vanzarile iPhone ca Qualcomm este acordat în încetare împotriva Apple

DISTRIBUIE

Un tribunal din China a interzis vânzarea și importul de cele mai multe modele de iPhone mai vechi într-o decizie de a acorda Qualcomm un ordin au solicitat împotriva Apple.

interdicția De a nu acoperi noile modele de iPhone – XS, XS Plus sau XR, care nu erau încă disponibile, atunci când American microcip filtru de Qualcomm a intentat proces sale. Ordinul acoperă aproximativ 10 până la 15 la sută din actualul iPhone vânzări în China, potrivit CNN.

hotărârea a venit ca o surpriză majoră ca produs de acțiunile în încetare sunt foarte rar acordate. Unii speculează că acesta a avut de-a face cu războiul comercial care China și SUA sunt în prezent angajate în.

Qualcomm a intentat un proces, susținând că Apple a încălcat două patente în iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X – brevete implica editarea și redimensionarea de fotografii și gestionarea aplicațiilor utilizând ecranul tactil.

Apple a declarat într-o declarație că toate modelele de iPhone vor rămâne disponibile în China, astfel încât efectele de ordinul nu sunt încă clare. De asemenea, acesta a spus că va urma un răspuns legal în instanța de judecată și a depus o contestație pentru luni decizia.

“Dacă Apple încalcă ordinele, Qualcomm va solicita executarea de comenzi prin aplicare de tribunale, care sunt o parte din Chinezii sistemul judiciar,” Nu Rosenberg, consilier general pentru Qualcomm, a declarat într-o declarație.

Cele două companii au dat în judecată reciproc în instanțele de judecată din întreaga lume, fiecare parte având susținut unele victorii, cu miliarde de dolari în joc.

post China parțial interzice vanzarile iPhone ca Qualcomm este acordat în încetare împotriva Apple a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *