CEC Bank lansează un nou produs de economisire pentru induviduals

DISTRIBUIE

CEC Bank lansează un nou produs de economisire pentru induviduals

CEC Bank lanseaza un nou produs de economisire dedicate pentru clienții individuali, ‘depozit cu plățile ulterioare’, în LEI, pentru 12 luni. Rata anuală a dobânzii pe data de lansare este de 2% pe an pentru depozitele plasate la banca’s, de birouri, în timp ce pentru cei deschise prin intermediul canalelor alternative, un bonus de dobândă de 0,25 la sută pe an este acordat.

valoarea minimă a depozitului este de 500 RON, iar depunerile ulterioare de cel puțin 500 RON sunt permise pe toata durata depozitului. La scadență, depozitul poate fi prelungit automat pentru o perioadă egală cu cea prevăzută în contract până la lichidarea acesteia, in conditiile de dobanda din ziua prelungirii, fiind menținută și facilitatea oferită de banca nu de a primi un comision de retragere numerar în ziua scadenței depozitului. Sumele sunt garantate, potrivit legii, de către Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

“Cu lansarea Ulterioară Depozite Depozit, CEC Bank vine in intampinarea clientilor persoane fizice, cu un sistem flexibil de economisire produs, care, de asemenea, beneficiază de un interes competitive. Ne propunem atât de fidelizare a clienților existenți și atragerea de noi clienți cu soluții adecvate pentru optim de cash management,”, a spus Laurențiu Mitrache, Director General – Președinte al CEC Bank Comitetul de Direcție.

depozitul poate fi constituit la bancă’s sucursale prin peste 1.000 de unități teritoriale, din care aproximativ 500 sunt situate în zonele rurale, precum și prin soluții digitale: CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking-TeleCEC.

The post CEC Bank lanseaza un nou produs de economisire pentru induviduals apărut pentru prima dată pe Business Review.

CEC Bank lansează un nou produs de economisire pentru induviduals

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *