Caroli Foods Group lansează „Probabil cel mai bine plătit loc de muncă în marketing” campanie

DISTRIBUIE

Caroli Foods Group lansează „Probabil cel mai bine plătit loc de muncă în marketing” campanie

liderul pregătit și ambalat produse din carne, Caroli Foods Group, a lansat campania <<Probabil cel mai bine plătit loc de muncă în marketing>>, cu obiectivul de a găsi cea mai bună idee de promovare pentru MAESTRO gama de 100 la sută naturale, produse fără conservanți, fără aditivi și fără adaos de nitriți.

De Romanita Oprea

„Pornind de la cererile consumatorilor care au vrut naturale produse în această categorie, precum și, la nivel național, după 3 ani de muncă intensă, împreună cu R&D și departamentele de producție, am lansat recent ce, atât pentru noi, cât și consumatorii noștri, este „cel mai bun produs” în această categorie. Am vizat, de asemenea, și a atins cel mai ambițios obiectiv în această categorie. Și cele mai bune produse merită cea mai bună promovare. Ca Maestro gama este un răspuns direct la consumatorii noștri’ solicită, ne-am gândit că ideea de a promova aceste produse ar trebui, de asemenea, veni la ei. Prin urmare, am lansat campania <<Probabil cel mai bine platit loc de munca in marketing>> (Probabil cel mai bine plătit loc de muncă în marketing)”, a spus Anamaria Bajan, Director Executiv Marketing & PR al Caroli Foods Group.

campania se desfășoară între 26 septembrie 2018 – 15 februarie 2019 și obiective toți Românii cu vârsta peste 16 ani care doresc să se implice în acest demers, indiferent de experiența lor anterioară. Ei au posibilitatea de a intra în campanie ca un CREATOR, de a propune o idee pentru promovarea de Maestrul gama cu 100% ingrediente naturale, în formă de un film sau o prezentare. În același timp, Românii de peste 18 ani pot să-și exprime preferințele prin vot pe ideile propuse de Creatori, pe platforma www.celmaibineplatitjob.ro.

„Ca clienții noștri ne-au obișnuit de a fi surprins de fiecare dată cu premii atractive, de data asta, am venit cu un premiu pe care nu’t de fapt un premiu. L’e un loc de muncă. Probabil cel mai bine plătit loc de muncă în marketing. Prin urmare, persoana care va fi aleasă pentru a fi colegul nostru din departamentul de marketing de la Caroli Foods Group va fi recompensat cu 10.000 USD lunar (doar pentru 10 ore de muncă pe săptămână) pentru a lui/ei de implicare în a propus ideea,”, a adăugat Anamaria Bajan.

mai Mult decât atât, oamenii care vă va ajuta să alegeți identificarea ideea de dreapta, va fi capabil de a câștiga premii atractive, precum și, inclusiv o excursie în Bali.

campania are 3 etape de dezvoltare, după cum urmează:

  1. Intră și votează ideile (până în 3 ianuarie 2019) – Unnnouncing cel mai minim 10 și maxim 17 idei de promovare (până la 5 ianuarie 2019)
  2. de Vot ideile (05.01 – 29.01.2019) și prezentări live (până în 29 ianuarie 2019) – Anunțarea 5 finaliști pentru locuri de muncă
  3. recomandarea etapă (30.01 – 10.02) și interviuri cu Caroli Foods Group Board (până 11.02.2019) – Anunțarea câștigătorului (15.02.2019)

Un juriu format din 10 experți a fost selectat pentru a chooset câștigătorii, cu experiență în marketing și comunicare, dar, de asemenea, în domenii complementare: mass-Media, PR, Digital, Strategie, Cercetare, Producție. Juriul este format din: Cristian (China) Birta – Expert Digital, Andrei Cânda – Expert de Cercetare, Alexandra Dimitriu (Iavorschi) – Expert Media, Cristian Manafu – Expert Digital, Alexandru Negrea – Expert Digital, Mugur Patrascu – Strategia de Marketing Expert, Anca Rancea – Expert în PR, Adina Vlad – Expert de Cercetare, Tudor Cuciuc – Creative & Fotograf și Laura Georgescu-Baron &Amp; #8211; Producție de Experți.

Alături de Caroli Foods Group, echipe implicați în proiect sunt: Blind Carbon Copy Comunicații, Ecran Nativ și H1 Artizans.

 

post Caroli Foods Group lansează „Probabil cel mai bine plătit loc de muncă în marketing” campanie apărut pentru prima dată pe Business Review.

Caroli Foods Group lansează „Probabil cel mai bine plătit loc de muncă în marketing” campanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *