Om de afaceri bulgar spune că este în negocieri pentru a prelua Telekom Romania

DISTRIBUIE

principalul acționar al Companiei bulgare de Telecomunicații (BTC), Spa-uri Rusev, și bulgari antreprenor Elvin Guri va cumpăra Telekom Albania, potrivit capital.bg, care, de asemenea, scrie că Rusev intenționează să cumpere Telekom Romania.

Albania tranzacție va costa 50 de milioane de EURO și este finanțat de către albanezi ramură de Prima Bancă de Investiții. Ar trebui să fie finalizată în primul trimestru al anului 2019, în așteptarea aprobării de la piata de caini de paza.

Spa-uri Rusev a spus bulgar priza că această tranzacție a fost doar începutul său extindere regională: „este prima fază a încerca să-și consolideze piața de telecomunicații din Balcani”, a spus el, adăugând că el a fost, de asemenea, în discuțiile cu Deutsche Telekom pentru a prelua România și Macedonia afiliați.

Rusev, de asemenea, a spus că el va avea nevoie de un „important și solvent” asocia în România, având în vedere că companiile de telecomunicații sunt foarte scumpe aici.

de Capital.bg, de asemenea, constată că Deutsche Telekom este încercarea de a da drumul de non-investiții strategice în regiune, și că românia și serbia ramuri sunt pentru vânzare.

 

Pe post de om de afaceri bulgar spune că este în negocieri pentru a prelua Telekom Romania appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *