Brexit afacere aprobat de către Consiliul European; marea BRITANIE votul Parlamentului incert

DISTRIBUIE

Theresa May, a declarat, duminică, după ce liderii UE în cadrul Consiliului European a aprobat Brexit afacere, că Parlamentul britanic ar vota la târgul de Crăciun, „după o importanță crucială dezbatere națională.”

După 20 de luni de negocieri, cei 27 de lideri ai UE au votat pentru înțelegerea după mai puțin de o oră de discuții, potrivit BBC.

Theresa May a declarat că acordul stabilit în marea BRITANIE „pe curs pentru un viitor prosper”.

Parlamentul britanic urmează să voteze, pe 12 decembrie, dar un „Da” votul nu este garantat, ca mulți Parlamentari, atât o parte din partidele de la putere cât și din opoziție, au declarat că vor vota împotriva acordului. Dacă acest lucru se întâmplă, marea Britanie, situația va fi foarte dificil și imprevizibil, eventual, rezultând într-un „no deal” Brexit sau un nou referendum privind afacere în sine.

Mai spus că și-a atins cu liderii UE s-ar termina libertatea de circulație „în plin și o dată pentru totdeauna”, pentru a proteja constituționale integritatea marea BRITANIE și de a asigura „o întoarcere la legile făcute în țara noastră de către politicieni aleși în mod democratic interpretate și aplicate de către instanțele Britanice.”

președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că a fost o “trist” și nimeni nu ar trebui să fie “creșterea pahare de sampanie” la perspectiva de marea BRITANIE de a pleca. Cu toate acestea, el a adăugat că aceasta a fost singura și cea mai bună afacere posibilă.

 

 

post Brexit afacere aprobat de către Consiliul European; marea BRITANIE votul Parlamentului incert apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *