BR INTERVIU. Pe la Yavin (MindChain Difuzor): „Am vazut deja o mulțime de bănci și alte instituții de înregistrare a brevetelor de a utiliza blockchain în industria lor, astfel încât există interesul”

DISTRIBUIE

Pe Yavin este fondatorul și CEO-ul de la Cointelligence, stratul de date pentru crypto economiei. El are o vastă experiență ca antreprenor în serie și un înger investitor, precum și mai mult de 20 de ani de experiență în industria tech. Privind utilizările sale adânc mâinile-pe experiență și cunoștințe de marketing online pentru a crea strategii câștigătoare pentru ICOs, crypto, și blockchain companii. După ce a câștigat reputația de crypto expert, continuă să contribuie la această industrie în moduri care avans cryptocurrencies și blockchain tehnologii. Va fi un vorbitor la MindChain, unul dintre Business Review pilot evenimentele din 2019 și cel mai mare eveniment axat pe blockchain și AI ținut vreodată în România, are loc în perioada 21-22 februarie, la Cluj-Napoca.

Business Review a vorbit despre cele mai recente tendințe în cryptocurrency spațiu, viitorul blockchain și modul în care aceste concepte ar putea perturba unele dintre cele mai mari sectoare economice.

Ce te-a determinat să se implice în crypto lume?

Un prieten de-al meu mi-a spus despre cryptocurrency și blockchain în 2017. Imediat am văzut cât de mult posibilitatea de a avea și a decis să dedice viața pentru asta. Deoarece stabilirea Cointelligence pentru a servi comunitatea crypto, am călătorit peste tot în lume pentru a vorbi despre cryptocurrency și educa oamenii despre blockchain.

Ce este Cointelligence și ce face? Cum evaluați ICOs, Ots și schimburi și ce alte instrumente utile oferi? Cât de mare este echipa ta?

Ne numim „stratul de date de crypto economie.” În esență, asta înseamnă că suntem dedicat pentru a furniza comunității cu datele de care au nevoie pentru a înțelege atât pentru economie și tehnologie din jur această nouă industrie.

ICO și STO evaluările sunt efectuate de către un anonim echipă de experți, și apoi verificat de un supraveghetor și de capul nostru de cercetare pentru a se asigura totul este atât de corectă și imparțială. Avem un set clar de valori care vom evalua fiecare proiect, ceea ce ne face evaluări ușor de înțeles. Am decis să folosesc aceeași abordare pentru rating schimburi, deși, evident, unele dintre valorile sunt diferite.

În plus față de sistemele noastre de rating, noi oferim o listă actualizată periodic de crypto evenimente, up-to-data de crypto prețurile, de zi cu zi bitcoin analiză de preț, și un blog, care servește ca o platformă pentru oaspeți avize de la lideri de opinie în crypto industrie, printre alte lucruri.

sunt 15 membri ai echipei de lucru pentru companie în acest moment.

Spune-ne un pic despre Cointelligence Academiei. Care universitățile lucrezi și cât de mult interes există în rândul elevilor de a învăța despre crypto și blockchain?

Există suficient interes care am avut de a păstra subliniind că ne-ar putea oferi doar Cointelligence Academiei în marea BRITANIE! Am avut studenți din întreaga lume depunere a cererilor pentru noi să oferim cryptocurrency și blockchain educație la universitatea lor. În esență, Academia va consta din cursuri despre crypto și blockchain. Atât de departe suntem de lucru cu Banca de Sud de la Universitatea din Londra și Universitatea din Warwick și se comunică cu alte 3 universități – să sperăm că va fi de acord în mod oficial săptămâna viitoare.

de Ce au ICOs pierdut teren de la Ots și care sunt principalele diferențe între cele două?

ICOs au pierdut teren din cauza lipsei de încredere a investitorilor. În plus față de numeroase escrocherii simple, prea multe ICO proiecte pur și simplu nu a reușit să livreze pe ceea ce au promis. Diferența principală între ICOs și observatori pe termen scurt sunt ca ICOs-au bazat pe utilitate jetoane (chiar dacă uneori erau comercializate ca titluri de valoare…), întrucât termen scurt sunt înregistrate ca valori mobiliare. Există o mult mai mult decât asta, dar asta e raspunsul pe scurt.

crezi că cryptocurrencies și blockchain tehnologii, în general, va fi în curând adoptată pe scară largă și pentru a transforma sectorul financiar și altele? Ce-i mai lipsește pentru ca transformarea să aibă loc?

cred că adoptarea în masă este inevitabilă, dar în primul rând guvernele sunt de gând să trebuie să dau seama cum să le reglementeze, și acolo va fi o mulțime de dezbateri între autoritățile de reglementare, instituții mari, și crypto comunitate pe cum să faci asta. Dar vedem deja o mulțime de bănci și alte instituții de înregistrare a brevetelor de metode de utilizare a blockchain în industria lor, astfel încât există interesul. Avem nevoie doar pentru a obține-le să aibă încredere în cryptocurrencies la fel de bine.

în cazul în Care cineva ar trebui să înceapă, dacă ei doresc să învețe despre crypto, blockchain și subiecte conexe?

ei Bine, desigur, aș vrea să invit pe oricine este interesat în crypto și blockchain pentru a vizita Cointelligence și a citit câteva dintre ghidurile noastre! Și dacă sunt în marea BRITANIE, acestea ar trebui să participe la unul dintre Cointelligence Academia sesiuni. În caz contrar, un loc bun pentru a începe este de a căuta pentru evenimentele din zona lor – meetups sunt o modalitate foarte bună de a conecta cu comunitatea crypto, și nu este neobișnuit să vezi cursuri și seminarii despre blockchain tehnologie fiind oferite la un preț accesibil. Între internet și evenimente locale, există atât de multe resurse disponibile pentru oricine care este dispus să se educe ei înșiși.

 

Peste două zile, în perioada 21-22 februarie, la Cluj-Napoca, MindChain va explora interacțiunea dintre Blockchain și Inteligență Artificială (AI).

cheia propunere, reflectate în întreaga agendă, este că AI puteri și îmbunătățește una dintre cele mai revoluționare tehnologii au apărut în ultimii ani.

Cu o asigurare de 30 de puternic panoul de agenda cu vorbitori internaționali și cifre-cheie pe Blockchain scena, MindChain va prezinte cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain și AI peste un mix cuprinzător de industrii, cum ar fi retail, finanțe și bănci, imobiliare, de transport, precum și zonele emergente, cum ar fi artă, divertisment și mass-media.

Prin arhitectura sa, MindChain este conceput pentru a atrage un public variat, de la blockchain investitori și profesioniști pentru startup-uri, studenți și publicul larg interesat de a descoperi modul în care aceste noi tehnologii vor modela viața de zi cu zi.

post BR INTERVIU. Pe la Yavin (MindChain Difuzor): “Am vazut deja o mulțime de bănci și alte instituții de înregistrare a brevetelor de a utiliza blockchain în industria lor, astfel încât există interesul” appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *