BR EXCLUSIVE. Pascal Giraud, Oracle: Până în 2020, 90% din companii vor avea noi AI-aplicații bazate pe

DISTRIBUIE

Revoluția Industrială 4.0 este în mișcare, cu ajutorul dezvoltarea Internet of things (IoT), automatică și robotică. Aceste tehnologii, împreună cu cantități mari de date și analiza consumatorilor, sunt elementele cheie ale acestui nou val industrial, denumit în mod obișnuit Industrie 4.0.

Am vorbit cu Pascal Giraud, senior Director pentru Cloud în EMEA de la Oracle, care a venit în România pentru Oracle Impact Conferința de la București, pentru a afla modul în care companiile pot să se pregătească pentru noile tehnologii.

„indiferent de domeniul în care vă sunt în cloud, tehnologia joacă un rol cheie în facilitarea următoarea Revoluție Industrială, oferind companiilor cu mijloacele de a inova în jurul valorii de aceste tehnologii. Un loc central pentru aceasta este integrarea computerizată servicii (infrastructura ca serviciu) și platforme cloud (platform as a service),” spune Giraud.

„Aceasta stimulează dezvoltarea într-o gamă largă de sectoare. În industria prelucrătoare, inteligent fabrici cu întreținerea automată și creșteri semnificative de randament au început să devină o realitate. În sectorul serviciilor financiare, de automatizare este utilizat pentru a gestiona un volum tot mai mare de date, fie în servicii pentru clienți sau să se concentreze asupra unor noi domenii cum ar fi securitatea și riscurile.”

Blockchain va fi, de asemenea, o parte din schimbarea pe care ne-am’re pe cale de a vedea.

„întrebări toată lumea se întreabă astăzi este ceea ce va veni și cum am să-l pună în aplicare. Blockchain este un exemplu perfect de schimbare, de la fermă la furculiță, ai reglementări, aveți nevoie pentru a dovedi pașii te’am luat. La fermă se poate spune că am protejat, am facut totul ca la carte, am date si nu pot da datele, dar mai târziu, în lanț lucrurile se schimba. Regulamentele pot solicita să dovedească în cazul în care o sticlă de venit, și care’s nu este o sarcină simplă. Deci blockchain vine să răspundă acestor nevoi”, spune Giraud.

de asemenea, El vorbește despre munca legal – atunci când semnați un contract și aveți nevoie pentru a păstra în siguranță și valabil de ani de zile după ce a fost semnat. „Este o provocare pentru a muta o hartie de la punctul a la Z și păstrați-l în condiții de siguranță”, spune Giraud, explicând că blockchain va permite pentru a rezolva această provocare.

Date de Mare succes în multe cazuri, dar vine cu o cantitate mare de informații, care este de peste omului de calcul nivel.

„de Aceea, suntem de punere în aplicare autonome motoare cu masina de învățare, pentru a face față cu nivelul de datele pe care le poate colecta. Viteza de fluxul de informații este atât de rapid încât nimeni nu poate face față cu ea, avem nevoie de mașini pentru a face asta. Deci, punctul cheie este, cum pot ține pasul cu schimbarea, cum pot îmbunătăți afacerea mea și bate concurența? Dacă nu sunteți în tren astăzi va fi lăsat în urmă”, spune Giraud.

de Miliarde de dispozitive vor fi implementate în următorii ani, și avem nevoie pentru a face sens de informații.

„am fost recent în Africa, în cazul în care acestea au o mulțime de senzori în agricultură – au nevoie de astfel de senzori în scopul de a asigura culturile. Aceasta este ceea ce vom vedea peste tot. Și noi credem că, în doi ani de acum, în 2020, 90% dintre aplicații va avea o Inteligență Artificială componentă”, spune Giraud.

„Cât de mare este schimbarea pentru o companie? Până în 2020, 90% dintre clienții vor avea noi AI-aplicații bazate pe. Avem nevoie pentru a începe a face modificări chiar acum, dacă vrem să ținem pasul – aceasta este ceea ce ne spun clientii”, spune Oracolul director.

Blockchain tehnologie a fost inventat acum 20 de ani, dar a fost cryptocurrencies care l-a făcut celebru. Dar acum 20 de ani cantitatea de date nu au nevoie de o noua tehnologie pentru a-l analiza, ca ceea ce am avut a fost de ajuns. „Astăzi, blockchain, inteligență artificială și de învățare mașină sunt necesare în scopul de a face sens de date ne-am adunat”, spune Giraud.

„mașinile vor învăța. Vom avea mașini autonome, care vă va învăța să facă diferența între un copil și un bătrân și eu sunt sigur că va fi în siguranță să le conducă.”

post BR EXCLUSIVE. Pascal Giraud, Oracle: Până în 2020, 90% din companii vor avea noi AI-aplicații bazate pe apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *