Bluegento estimările de vânzări on-line prin intermediul platformei sale de RON 60 de milioane de euro în 2019

DISTRIBUIE

Blugento, Cluj-firma specializata in furnizarea de solutii de e-commerce bazate pe platforma Magento, estimeaza ca vanzarile generate de magazinele online prin Blugento platforma va depăși 60 de milioane de LEI în acest an, trecut, vânzările către clienții platforma au fost de 2,5 ori mai mare decât în 2017.

“Blugento platforma a crescut foarte mult în ultimul an, atât ca funcționalități și expertiză în zona de eCommerce, care acoperă mai multe și mai mari nevoile de afaceri de comerț on-line. De exemplu, în 2018, top 5 on-line de vânzare de top magazine online au procesat comenzi de peste 15 milioane LEI prin Blugento platforma,”, a spus Sandu Babasan, Blugento CEO, menționând că, în conformitate cu platforma’s evoluție, s-au stabilit parteneriate cu mai multe ecommerce clienți și un mare potențial de afaceri.

În acest context, pentru clienții care au deja experiență în retail online, Blugento lanseaza “Expert” pachet de servicii care sprijină lor de dezvoltare rapidă și durabilă. Noul pachet de servicii adrese mari clienți dispuși să investească în dezvoltarea lor de afaceri, costul pachetului variind în funcție de nevoile lor.

“Suntem implicați în clientul de afaceri ca și cum ar fi a noastră, vom încerca să găsim cele mai bune soluții și colaborări pentru a crește de afaceri și a veniturilor. Vom analiza atât offline model de afaceri și un magazin online, și vom identifica soluții pentru a crește de afaceri în general, nu doar componenta online,”, spune Babasan.

Clienții care beneficiază de “Expert” pachet primi un număr de upgrade-uri tehnice și, cel mai important, consultanta de specialitate pentru dezvoltarea afacerilor. Aceasta presupune alocarea unui consultant de afaceri dedicat lor proiect care oferă expertiză în dezvoltarea afacerilor, marketing și experiența utilizatorului. De asemenea, clienții primesc un manager de proiect dedicat, care acordă prioritate cererile lor.

post Bluegento estimările de vânzări on-line prin intermediul platformei sale de 60 de milioane de LEI în 2019 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *