Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume au pierdut $511 miliarde de euro în 2018

DISTRIBUIE

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume au pierdut $511 miliarde de euro în 2018

Pământul’s miliardari pierdut $511 miliarde de euro în acest an, după record în prima jumătate a anului câștiguri au fost șterse printr-o succesiune de vânătăi piață selloffs, potrivit Bloomberg.

comerțului Mondial tensiunile si grijile legate de o recesiune in SUA târât pe piețele mai mici la final de an, lăsând 500 de oameni de pe Bloomberg Miliardari Index cu un combinat net în valoare de $4,7 miliarde ca de aproape de vineri. E doar al doilea declin anual de zi cu zi index avere din 2012 de debut, și reprezintă un obiect ascuțit-a schimbat de la începutul anului, atunci când investitorii urcarea ajutat propulsa averi de cel mai bogat pentru o suma record de 5,6 miliarde.

„Cât de târziu, investitor anxietate a rula mare”, a declarat Katie Nixon, director de investitii la Nord de Încredere de Gestionare a Averii. „Nu ne asteptam la o recesiune, dar suntem conștienți de riscuri care pot afecta creșterea economică globală.”

Chiar Jeff Bezos, care a înregistrat cel mai mare câștig pentru 2018, nu a fost scutit de volatilitate. Averea lui a ajuns la $168 de miliarde de euro în septembrie, o $69 miliarde de câștig. Mai târziu scazut cu 53 miliarde dolari — mai mult decât valoarea de piață a Delta Air Lines Inc. sau Ford Motor Co. — să-l lase cu 115 miliarde dolari la sfârșitul anului.

Amazon.com Inc. fondatorul a avut un an mai bun decat Mark Zuckerberg, care a înregistrat cea mai mare pierdere din luna ianuarie, in scadere 23 miliarde dolari ca Facebook Inc. s-a înclinat de la criză la criză. În total, 173 de miliardari din SUA pe lista — cea mai mare cohorta — a pierdut cu 5,9 la sută din averile lor pentru a le lăsa cu $de 1,9 trilioane de dolari.

De la Zara, Amancio Ortega fondatorul fostului Prim-Ministru Italian Silvio Berlusconi, cea mai mare din Europa miliardari văzut averile lor toamna. Germania Schaeffler familie, acționarii majoritari de auto-producator de piese Continental AG, a pierdut majoritatea fel de costuri suplimentare și greu condițiile de afaceri în Europa și Asia împiedicată performanța companiei.

Georg Schaeffler și mama lui, Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann sunt de 17 miliarde de dolari mai rău decât la începutul anului. Această sumă singur le-ar plasa printre cei mai bogați 100 de oameni.

din Mexic, Carlos Slim, acționarul majoritar din America latină este cel mai mare telefon mobil operator, de asemenea, a suferit pierderi mari. O dată cel mai bogat din lume, Slim acum ocupă locul al șaselea, cu o 54 de miliarde de $gramada. 3G Capital, co-fondator Jorge Paulo Lemann a văzut averea renunțe la cele mai multe dintre america latină miliardari, a pierdut 9,8 miliarde$. Dar nici cu asta toamna, el rămâne Brazilia este cel mai bogat om.

postul Bloomberg: lumea’s mai bogati oameni și-au pierdut $511 miliarde de euro în 2018 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume au pierdut $511 miliarde de euro în 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *