Bloomberg meteorologii clasament: Ebury, Validus și Commerzbank a avut cele mai exacte EUR/USD estimări

DISTRIBUIE

Bloomberg meteorologii clasament: Ebury, Validus și Commerzbank a avut cele mai exacte EUR/USD estimări

Ebury, fintech FX specialiști cu sediul în Londra, Validus de Gestionare a Riscurilor și Commerzbank au fost numite de către Bloomberg ca cele mai exacte EUR/USD meteorologii în al patrulea trimestru al anului 2018.

Ebury fost, de asemenea, considerat al doilea cel mai exacte prognoza pentru RON/USD.

perechea EUR/USD este, cum era de așteptat, cele mai competitive moneda crucea de pe Bloomberg. Ebury bate toate majore ale lumii comerciale și bănci de investiții în proces de finisare de mai sus 63 alte eligibile meteorologii ultimul trimestru.

„atunci Când alte strategii au fost revizuirea lor Euro previziuni mai mare ca moneda comună s-au adunat, ne-am ținut de linie ca nu am vazut substanțial presiunile inflaționiste în zona Euro”, spune Enrique Diaz-Alvarez, Șef de Risc la Ebury și Bloomberg forecaster.

În plus, Ebury terminat, de asemenea, ca cea de-a doua cele mai exacte prognoza pentru toată regiunea America latină, în parte din cauza noastră performanță puternică în Sol Peruvian Nou (PEN) și Peso Columbian (COP) clasament.

„Am făcut, de asemenea, unele bold previziunile pentru Real Brazilian și acest Peso Mexican care ne-a plasat al doilea în rândul tuturor america latină moneda meteorologii. Vom continua pentru a prognoza un puternic 2019 pentru cele mai multe monede de piață emergente ca au revenit la niveluri care sunt, în cele mai multe cazuri, relativ foarte ieftine față de Dolarul SUA,” Diaz-Alvarez a adăugat.

Bloomberg clasamentul se bazează pe trei criterii riguroase: marja de eroare, calendarul și precizie directionala.

postul Bloomberg meteorologii clasament: Ebury, Validus și Commerzbank a avut cele mai exacte EUR/USD estimări apărut pentru prima dată pe Business Review.

Bloomberg meteorologii clasament: Ebury, Validus și Commerzbank a avut cele mai exacte EUR/USD estimări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *