Blockchain pornire Modex lansează gratuit instrumente pentru dezvoltatori, recompense devreme tâmplari cu 1.000 de jetoane

DISTRIBUIE

romanesti blockchain pornire Modex, care a creat lumea’s primul blockchain piata, anunta lansarea unui pachet de instrumente gratuite conceput pentru a oferi un acces mai ușor pentru dezvoltatori pentru a blockchain tehnologie. Programul de recompense primele 1.000 de dezvoltatori care adera la platforma, cu un total de 1.000 de dolari.000 de jetoane gratuite, în timp ce cei mai buni programatori ar putea fi dat posibilitatea de a se alătura echipei.

Un descentralizat de aplicare piata (DApps), Modex a fost construit pentru a aduce beneficii de blockchain tehnologie la viața de zi cu zi prin conectarea dezvoltatorii cu potențialii clienți. Modex funcționează ca o tehnologie de legături între dezvoltatori și beneficiari, oferind mult mai rapid și mai ușor acces la contractele inteligente.

Modex’s obiectiv este de a oferi la nivel global un portofoliu variat de aplicații folosind inovatoare blockchain tehnologie aduce împreună distribuite dezvoltatorii de aplicații (DApps) alături de clientii lor. Într-o lume unde distribuite registrul tehnologie – Blockchain – este câștigă mai mult teren, de așteptare pentru punerea în aplicare în cât mai multe domenii de activitate, dezvoltator de soluții pot fi accesate cu ușurință și achiziționate de către companii, care va fi capabil de a rula lor, fără a fi nevoie de a învăța tehnologii specifice de competențe.

Modex piata permite dezvoltatorilor de aplicații vinde soluțiile lor, în timp ce companii active în diverse domenii de afaceri le pot achiziționa direct. Mai mult decât atât, prin intermediul unei noi recompense de tip funcție, lansată recent de Modex, companiile pot, de asemenea, comisia aplicații personalizate care răspund nevoilor lor de afaceri.

În program de recompensare este disponibil de la începutul tâmplari pe platforma. Primele 1.000 de dezvoltatori care se înregistrează la Modex Piață și să învețe pentru a crea aplicații descentralizate (DApps) va fiecare primi 1000 jetoane pentru a utiliza Modex platforma instrumente de programare. Mai mult decât atât, programatori care efectua bine va fi oferit posibilitatea de a se alătura Modex’s echipa de dezvoltare și de a crea soluții adaptate pentru corporate al companiei clienții.

Alin Iftemi, Modex Chief Technology Officer

cel Mai bun dezvoltatorii ar putea să se alăture echipei

“platforma Noastră este disponibil la nivel global, dar știm că există mulți dezvoltatori talentați în România, astfel încât în acest moment ne concentrăm pe recrutarea de tinere talente la nivel local și primirea de feedback relevant de la cei pentru care am construit aceste instrumente. Scopul nostru cu Modex Piata este de a oferi pe piață cu infrastructura necesară pentru a integra beneficiile de blockchain tehnologie cu aplicatii care rezolva probleme din viața reală,”, a spus Alin Iftemi, Chief Technology Officer la Modex.

inovare în blockchain tehnologie constă în versatilitatea sa, care îi permite să fie aplicate în diferite industrii, cum ar fi sistemul de sănătate, de vot, de gestionare a bazei de date, de sectorul financiar și mult mai mult. Blockchain tehnologie oferă, de asemenea, avantajul de a rapid și transparent tranzacții fără a fi nevoie de intermediari. De exemplu, un blockchain contract nu poate fi schimbat de acord formă, nu poate fi modificat, și nu are nevoie de intermediari pentru a-l pună în aplicare.

Viitoare Silicon Valley expansiune

Conceput pentru a funcționa ca un hub pentru blockchain aplicații, Modex Piata a fost fondată de către o mică echipă de dezvoltatorii români și a crescut într-o companie internațională cu birouri în Londra, București și. Anul viitor, Modex va deschide un birou în Silicon Valley. La Modex echipa include experți care a lucrat anterior pentru global tech jucători, cum ar fi Oracle, Microsoft, Temenos și Google.

Business Review încheiat un parteneriat cu Modex de a organiza MindChain, Romania’s cel mai mare blockchain și AI evenimentului, care va avea loc în perioada 21-22 februarie Cluj-Napoca. Cumpara super – earybird bilete de aici.

post Blockchain pornire Modex lansează gratuit instrumente pentru dezvoltatori, recompense devreme tâmplari cu 1.000 de jetoane apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *