Black Sea Oil & Gas semne de acord cu ENGIE pentru vânzarea de gaze din Marea Neagră

DISTRIBUIE

Black Sea Oil & Gas semne de acord cu ENGIE pentru vânzarea de gaze din Marea Neagră

Black Sea Oil & Gaz a semnat un acord cu ENGIE pentru vânzarea de gaze naturale din Marea Neagră. Contractul va fi aplicată numai dacă o decizie finală de a investi în proiect este obținut, conform Black Sea Oil & Gas.

acordul A fost semnat la doar câteva zile după BSOG și Transgaz au semnat un 15-an contract de transport de la Marea Neagră gaze naturale în sistem național de transport și la scurt timp după ce noul Offshore de Lege a fost aprobat.

BSOG și de concesiune de parteneri (Petro Ventures Resurse și Gas Plus International) a anunțat semnarea de vânzare de gaze naturale acord cu ENGIE prin ENGIE de Gestionare a Energiei de ramură, pentru a livra gaze naturale la Midia Gaze Naturale de Dezvoltare a Proiectului, potrivit unui comunicat al companiei.

acordul, care va fi aplicată numai dacă există o decizie finală de a investi în MGD proiectului, spune că ENGIE va achiziționa gaze naturale de la Ana și Doina depozite pentru un minim de 10 ani, în conformitate cu legislația românească. Prezis contractuale volume de la finalizarea proiectului sunt de 0,5 miliarde de metri cub de gaz pe an. Gazele vor fi livrate la Vadu punctul de intrare în national de transport de gaze de sistem.

MGD proiect presupune forarea a cinci producția de foraj (unul la Doina depozit și patru de la Ana depozit), un submarin de productie de asamblare pe Doina depozit, care va fi conectat la platforma de producție monitorizate și operat de țărm printr-un 18 km de conducte. Un 126 km lungime conducte submarine va asigura transportul de gaze de la Ana platforma de la țărm, în cazul în care există un nou gaz stația de epurare.

Black Sea Oil & Gas este deținut de către Carlyle International Energy Partners și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și este independent compania de petrol și gaze cu sediul în România, care desfășoară activități de explorare, dezvoltare și exploatare pentru convenționale de petrol brut si gaze naturale. Compania portofoliul actual conține concesiune al XV Midia și perimetrele XIII Pelican, situat în partea continentală a Mării Negre platformă, în care BSOG are 65 la sută proprietate și este un operator.

grupul francez ENGIE este un lider mondial în domeniul energiei și serviciile energetice, s-a axat pe trei activități principale: cu emisii scăzute de dioxid de producție de energie pe bază de gaz natural și de energie din surse regenerabile, rețelele globale și soluții pentru clienți. În România, Grupul este activ în distribuție a gazelor naturale (cu un 19,000 km rețea), furnizarea de gaze naturale și energie electrică, precum și servicii conexe și producerea de energie regenerabilă.

 

postul Black Sea Oil & Gaz a semnat un acord cu ENGIE pentru vânzarea de gaze din Marea Neagră a apărut mai întâi pe Business Review.

Black Sea Oil & Gas semne de acord cu ENGIE pentru vânzarea de gaze din Marea Neagră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *