Black Sea Oil & Gas semnat contractul de construcție pentru Midia Gaze Proiect de Dezvoltare offshore cu GSP

DISTRIBUIE

Black Sea Oil & Gas semnat contractul de construcție pentru Midia Gaze Proiect de Dezvoltare offshore cu GSP

Black Sea Oil & Gas împreună cu co-venture partners, Petro Ventures Resurse și Gas Plus International anunța că a acordat, în comun, de Inginerie, Achiziții, Construcții, Instalare & contract de Comisionare pentru toate offshore și onshore facilități și Dezvoltarea de Foraj Contract la GSP Offshore, pentru Midia Gaze Proiect de Dezvoltare de pe teritoriul României.

executarea contractului, care este supusă Decizie Finală de Investiții, acoperă achiziția, construcția, instalarea și punerea în funcțiune a finaliza submarine de gaze sistem de producție de peste Doina domeniu. De asemenea, construcția, instalarea și punerea în funcțiune de noi fără pilot platformă de producție situate pe Ana teren pe care va fi construit la GSP fabricatie curte in Constanta, submarine sistem de conducte care va lega platforma de producție de la mal, la mal de conducte și nouă de tratare a gazelor de plante, care va fi construit în sat Vadu. Un alăturat contractul a fost încheiat pentru foraj de dezvoltare a cinci sonde de producție (1 submarine bine la Doina domeniu și 4 platformă de puțuri de la Ana domeniu) pentru care GSP va implementa GSP Uranus jack-up rig.

Construirea întregului proiect de infrastructură este estimată a dura 2 ani. 70 la sută din cheltuielile în legătură cu aceste activități de contractare, ceea ce face ca majoritatea au totalizat instalat proiect cost de 400 de milioane de DOLARI.

„În linie cu obiectivul nostru de a aduce acest proiect la FID ne-au anuntat recent semnarea noastre de transport acord cu Transgaz și o vânzare de gaze acord cu ENGIE. Acum suntem foarte încântați să anunțăm că am ajuns la concluzia că EPCIC contract și Dezvoltarea de Foraj Contract cu cel mai mare română offshore contractant pentru pionierat MGD proiect care ar putea furniza 10% din gaz din România are nevoie de, utiliza serviciile locale, contractori și subcontractori, livra gaze în România piață și de a oferi beneficii semnificative pentru comunitatea noastră locală, precum și pentru țară”, a declarat Mark Beacom, CEO al BSOG.

Mark Beacom, de asemenea, a spus că „abilitatea noastră de a lua FID, după ce toate celelalte etape au fost atinse, se supune la vot al asociaților și Acționarilor și critică pentru că votul va fi modul în care noul Offshore Lege, în special în ceea ce privește aceste noi prevederi fiscale, impactul deciziei de a continua cu investiții în proiect.”

„suntem mândri că Am fost selectat pentru acest proiect important pentru România. GSP a intrat în offshore construcțiilor în 2009 și a dobândit o valoroasă experiență în proiecte similare în alte țări. Noastre locale și globale de expertiză în ambele foraj și construcții offshore, împreună cu activele și capacitățile în România ne permite de a livra cu succes MGD proiect”, a declarat Gabriel Comănescu CEO-ul GSP.

BSOG, deținute de către Carlyle International Energy Partners și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, este un român independent pe baza de petrol și gaze a companiei, care vizează explorarea și dezvoltarea de ulei convențional & resurse de gaz. Compania portofoliul actual este alcătuit din secolele XV Midia Superficial Bloc și XIII Pelican Bloc de concesiune în Marea Neagră, unde este operatorul și deține 65% dobândă.

Gaz Plus este cel de-al patrulea cel mai mare producător de gaze naturale din Italia activă în principalele sectoare din industria de gaze naturale, în special în explorare, producție, achiziție, distribuție și vânzare pentru clienții de retail. La 31 decembrie 2017, Grupul a avut 45 de exploatare concesii situate de-a lungul Italia, un total de aproximativ 1.600 de kilometri de rețea de distribuție în 39 de municipii, care deservesc un total de mai mult de 72.000 de utilizatorii finali, cu un personal de 181 de angajați. Gas Plus deține 15 la sută dobândă în cea de-a XV Midia Superficial Bloc și XIII Pelican Bloc de concesiune în zona românească a Mării Negre.

Petro Ventures, un grup de investiții, care deține 20 la sută dobândă în cea de-a XV Midia Superficial Bloc și XIII Pelican Bloc de concesiune în zona românească a Mării Negre.

GSP efectuează offshore servicii integrate pentru oil & industria de gaze. GSP operează o flotă vastă și diversificată, inclusiv opt offshore mobile de foraj: GSP Atlas, GSP Fortuna, GSP Jupiter, GSP Magellan, GSP Orizont, GSP Prometeu, GSP Saturn și GSP Uranus. Acesta funcționează, de asemenea, doisprezece multifunctional navele de sprijin larg, un ELICOPTER și trei construcții de nave: o apă de adâncime mică pipelay și de ridicare grele barja, un semi-submersibile barja, un pipelay vas și două macara barje, precum și mai multe Sonde și o Saturație de Scufundări de Sistem.

postul Black Sea Oil & Gaz a semnat contractul de construcție pentru Midia Gaze Proiect de Dezvoltare offshore cu GSP apărut pentru prima dată pe Business Review.

Black Sea Oil & Gas semnat contractul de construcție pentru Midia Gaze Proiect de Dezvoltare offshore cu GSP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *