Bittnet a finalizat integrarea de Crescendo Internațional de activitate a Dendrio Soluții

DISTRIBUIE

Bittnet a finalizat integrarea de Crescendo Internațional de activitate a Dendrio Soluții

Bittnet anunță că, la sfârșitul anului 2018 transferul business-ului de IT&C integrarea activitatii de Crescendo International spre Dendrio Soluții, Bittnet a companiei, a fost finalizată în mod oficial. Împreună cu transferul de IT&C echipamente precum și toate celelalte active, care sunt necesare pentru a efectua lucrările în curs, face, de asemenea, a implicat transferul de 41 de angajați de la Crescendo International spre Dendrio.

„Operează la o scară mai mare aduce multe avantaje, unul dintre cele mai importante fiind oferirea de oportunități pentru a extinde echipele noastre competentelor profesionale. Suntem bucuroși că astăzi, Bittnet Grup este format din peste 100 de profesioniști care s-au alăturat călătoria noastră antreprenoriale, bucurându-se de oportunități de dezvoltare în ambele domenii de activitate – educație și tehnologie. În situația în care competiția pentru talente este la fel de acerbă ca acum este în domeniul IT din România, credem că aceasta va fi una dintre diferențele cheie pentru Bittnet Grup în următorii ani, care ne va ajuta să-și păstreze cei mai buni oameni”, a spus Mihai Logofatu, CEO al Bittnet.

Ca urmare a tranzacției, Dendrio beneficii nu numai din extinse de personal, dar, de asemenea, mărirea portofoliului de clienți, produse și servicii. Obiectivul pentru anul 2019 este pentru companie să-și consolideze poziția de un multi-cloud integrator atât la nivel local cât și la nivel regional, prin creșterea prezenței în România, precum și intrarea pe piețele externe și extinderea capacității de livrare de la ECE nivel. Conducerea estimează că Dendrio Soluții vor ajunge independent venituri de 100 de milioane de LEI până la sfârșitul anului 2019.

„Ne-am asumat o serie de obiective ambițioase pentru anul 2019, inclusiv începutul transferul la bursa de Valori București, Piața Principală și luând în considerare închiderea transferul business-ului de IT&C divizia de Crescendo, suntem încrezători că suntem off la un start bun. Cu nici o îndoială 2018 a fost anul extinderea Bittnet Grup printr-o serie de achizitii. În 2019, ne-am propus să se concentreze pe consolidarea companiei, la nivel de Grup, maximizarea veniturilor noastre, precum și redefinirea statutul nostru de o societate cotată la bursă”, a spus Logofatu.

„apreciem această colaborare și ne-ar dori să-i mulțumesc Bittnet pentru lin de executare această afacere, prin care ne propunem să sprijine Dendrio în atingerea statutului de lider regional pe piața IT&C integrarea pieței. În același timp, vom continua dezvoltarea de Crescendo de brand. Divizia de afaceri dedicat software specializat activități, inclusiv de gestionare a resurselor de companii din mai multe bine-definite sectoare de piață, cu care Crescendo început activitatea în 1993, va fi dezvoltat în continuare prin nisa dedicat parteneriate, în scopul de a în mod constant de a oferi clienților noștri cu soluții de care au nevoie”, a spus Adrian Petrea, CEO și acționar la Crescendo International.

Înainte de finalizarea tranzacției, tranzacția a primit o aprobare de la Consiliul Concurenței, precum a fost votat favorabil de către Bittnet adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, care a avut loc pe 17 decembrieron, 2018. Tranzacția, în valoare totală de RON 10.9 milioane de euro, a fost finanțat prin emiterea de obligațiuni corporative BNET23A, care a fost închis pe 27 decembrieron, 2019. BNET23A obligațiuni sunt de așteptat să plutească pe bursa de Valori București s-ATS-Obligațiuni de pe piață în primul trimestru al anului 2019.

post Bittnet a finalizat integrarea de Crescendo Internațional de activitate a Dendrio Soluții apărut pentru prima dată pe Business Review.

Bittnet a finalizat integrarea de Crescendo Internațional de activitate a Dendrio Soluții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *