Bitcoin este poziția față de USD 3.000 de nivel din acest an

DISTRIBUIE

Bitcoin este poziția față de USD 3.000 de nivel din acest an

Bitcoin este înclinat spre 3.000 de DOLARI, prețul aurului este de așteptat să crească la nivelul de USD 1400 de după cădere în 2018 și EUR/USD sunt încă în așteptare pentru diagrame pentru a clarifica ceea ce tendință va fi luată pentru restul anului. Acestea sunt previziunile de Aforti de Schimb a fost analiști, într-un raport realizat de Marek Paciorkowski, director al Piețelor Financiare.

Cum era de așteptat anterior, următoarele luni vor aduce scade în preț Bitcoin, înclinat spre 3.000 de DOLARI. Atunci când se analizează evoluția prețurilor de vedere tehnic, este clar că Bitcoin are un puternic nivel de rezistenta de 5.100 de DOLARI și dacă nu există o permanentă revenire mai sus ca nivel de preț, atunci obiectivul va fi la valori mai mici, în jurul valorii de zona de DOLARI 1,779-2,457.

„atunci Când se iau în considerare la analiza tehnică, este clar că încercările de a stabiliza prețul BTC la nivelul de USD 4,000 nu au reușit și nu a avut ca rezultat decisiv de creștere încercări. Prin urmare, este clar că tendința de scădere a rămâne dominantă”, spune Paciorkowski.

Pe partea de sus a acest lucru, succesive corecție valuri va continua trecerea la nivelul de USD 1,779 în cazul în care este de așteptat ca prima mare „CUMPARA” comenzi va apărea, care la rândul său ar putea periodic ridica valoarea Bitcoin.

„cu toate acestea, luând în considerare tipare, îmi mențin poziția că, în perspectivă pe termen lung, putem fi văzut preț de Bitcoin drop la fel de scăzut ca la 100 de DOLARI”, arată Aforti Schimb analistul.

Bitcoin (sursa: Aforti de Schimb)

Bitcoin (sursa: Aforti Schimb)

Aur este trend ascendent

Cei care au investit in aur, închis decembrie 2018, în mod excepțional, bună dispoziție, deoarece prețul a fost în urma unui ansamblu tendință de creștere de la începutul anului 2016 (a se vedea subțire linia roșie indică creștere). Chiar dacă în 2018 am asistat la o scădere semnificativă a prețurilor de aur, la sfârșitul anului a fost pozitiv, întrucât prețurile de aur a reușit să-parțial recupera.

Având în bine a depășit zona de DOLARI 1,195-1,231, indică un preliminară semnal că nivelul de rezistență de 1.350 de DOLARI va fi atacat în următoarele luni ale anului. Această pregătire pentru o astfel de creștere semnificativă va fi confirmat de îndată ce prețul este menținut la nivelul de USD 1,255.

„privind la evoluția pe termen lung a prețurilor de aur, luând în considerare acordul tehnic de inversă capul și umerii formarea, așteptarea va fi de a depăși în 2019 prețul barieră de DOLARI și 1.400 de abordare linia principala de trend descendent, care este estimat în prezent la circa 1440 de,”, spune Paciorkowski.

Aur (sursa: Aforti de Schimb)

de Aur (sursa: Aforti Schimb)

EUR în raport cu USD

„Când e vorba de EUR/USD, 2018 a fost cu siguranta anul de aprovizionare. Un an mai devreme, în 2017, EUR/USD a apropiat de nivelul de 1.2000 și și-a rupt anterior tendință de scădere, era clar că în 2018 va fi anul pentru realizarea de profituri. Privind la graficul lumanare, putem presupune că avem de-a face cu o mișcare de întoarcere, confirmând disponibilitatea pentru o creștere mai mare în 2019”, spune Paciorkowski.

desigur, apropierea de nivelul 1.1260 trebuie să continue să apere cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că o scădere temporară a nivelului de 1.1090 este posibil, în primele luni ale anului 2019.

atunci Când se uită la piață în perspectiva următorilor ani, o rezistență puternică va fi o bariera de 1.20. Dacă această barieră este permanentă a biruit, apoi următoarea barieră va fi la nivelul de aproximativ 1.29, care este cea internă, linia de trend descendent.

„Pe de altă parte, trebuie să luăm în considerare tendința de scădere, cu care am avut de-a face începând cu anul 2009. Prin urmare, dacă prețul scade sub 1.10 și bariera de suport este încălcată, atunci acest lucru va fi un semnal pentru un alt val de scaderi, care ar putea duce la atingerea nivelului de 1.0520”, conchide analistul.

EUR față de USD (sursa: Aforti de Schimb)

EUR față de USD (sursa: Aforti Schimb)

post Bitcoin se îndreaptă spre USD 3.000 de nivel din acest an appeared first on Business Review.

Bitcoin este poziția față de USD 3.000 de nivel din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *